Јас сум родена навечер,иако било 19:15ч.се надевам дека мојата ѕвезда заблескала . Да,мислам дека сум родена под среќна ѕвезда,некогаш работите како што си ги зацртувам така ми испаѓаат во животот,и имам среќа кога најмногу ми треба
Дефинитивно не. Немам јас таква среќа со ѕвездите. А можеби тоа дека сум родена во 04:25 часот.Па нема тогаш ѕвезди Не светнала мојата ѕвезда хахаха
Не верувам.Немам некоја којзнае каква среќа.А ако се гледа по времето на раѓање,јас сум родена денско време кога не се гледаат ѕвездите
па што знам,баксузче сум си и баш не ми одат работите најубаво родена сум во 9 наутро и тогаш баш не блескаат звезите ама сепак верувам дека сум родена под среќна звезда дека го имам него хахах,заљубена тинејџерка,што да се прави поздрави и бакнежи до сите вас
Па може да се рече...За многу работи во животот сум поминувала лесно и ме послужила срека ( за која да не била таа никогаш немало да успеам ), но сега зависи има некогаш некои падови ама ке се пребродат и тие
И покрај некои несреќни работи кои се случија околу мене, ако размислам... Се што сум посакала до сега , лесно ми тргнало од рака... Само уште љубовта малце ми зафркава. Ама среќна ѕвездичка имам јас... Лесно проаѓам низ животов...
Цел живот е во успони и падови, бар мојот досега а верувам и понатаму ќе биде така за да не ми стане досадно од живеење. Ништо не ми е дадено на послужовник туку за се што имам сега е заслужен мојот труд. Мислам дека ја немам онаа среќа во дупето за да се ми оди глатко, ама како и да е јас сум среќна и благодарна и за ова што го имам.
Среќна сум затоа што имам прекрасно семејство кое е секогаш со мене и покрив над глава А кога се работи за љубовта не можам да кажам дека сум родена под среќна ѕвезда...судбина