Многу сум скокотлива.Само да пружите рака јас ќе врескам како да ме скокоткате којзнае колку време.А најмногу ме скоотка на стомакот
И јас сум многу скокотлива Најмногу на стомакот, ама се скокоткам и на вратот , како ќе ме бакнува дечкото кој знае, јака му душа некој бокс да го сполете, зашто се бранам право јас
Секаде , по цело тело сум скокотлива . Некој онака да ме чепне јас ќе почувствувам скокот . Аман бе !
Викаат тие што биле скокотливи, ќе си земеле убав маж Јас сум само на одредени места, кај стомакот и по нозете... значи јас ќе си земам пола убав пола грд маж
Скокотлива сум, најмногу на стомакот. И поради тоа не ми е убаво таму некој да ме фаќа, одма како по афект се тргам
Не бре, каква скокотливост. Ништо неам. Ако некој ме фати, ќе го оставам 5 минути, а ако продолжи си добива еден врел шамар, така убав, запечен малку повеќе. Ич не сум по смеењето. Донт тач ми!
Јас сум ептен скокотлива и ај тоа сите ме научија и сега кога нешто не ми е во ред знаат дека треба само рака да пуштат и да се сменам од во .
И јас сум ептен скокотлива..незнам оти каде и да ме допри некој одма се смеам како будала..ама најјмногу скокот имам кај половината..лелее умирам кога брачедами ме скокотка таму..