тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Рак, Јарец и Девица. јас сум бик во хороскоп но ова што го причитав за знаците кој доминираат во мојот карактер се е точно буиквално се
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Стрелец, Водолија и Вага. Ухх добро е, ми погоди
Емотивната сигурност за вас е императив. Па, свесни за тоа или не, вие ќе копнеете по „заштитнички раце кои ќе ве галат, прегрнуваат, лулаат сѐ додека не исчезнат сите стравови“. Затоа, многу ќе ви значи мислењето на вашата мајка, дури и ако на свесно ниво таа ве нервира, а домот и семејството ќе ги доживувате како оаза на мирот и сигурноста. Всушност, вие од детски години веројатно сте сонувале за мигот кога ќе ја сретнете сродната душа. Додека, како возрасни, ќе се чувствувате исполнети само ако имате некого за кого ќе се грижите, како што се децата, партнерот, родителите и ако можете да им служите на оние што ги сакате... Совршенството е нешто по кое што копнеете од најрана возраст, тоа е вашиот идеал. Па, во младоста ќе сметате дека е доволно да го почитувате редот, работата и дисциплината, за со тек на времето да го постигнете тоа. Но, бидејќи во материјалниот свет не постои совршенство, копнежот да го достигнете би можел да биде причина за вашето незадоволство со себеси и со светот што ве опкружува. Од незадоволството пак сигурно ќе се обидете да се растоварите критикувајќи ги другите. И така кругот ќе се затвори, но излез од никаде. Како и да е, ваши најсилни особини се силната логика, способноста за анализа, прецизноста и точноста... Убавината и хармонијата се услови без кои не би можеле да живеете. Паралелно со таа потреба, во вас ќе биде силна и желбата да им се допаѓате на луѓето. Затоа, што и да правите, каде и да се наоѓате, со кого и да комуницирате, ќе се обидувате да ги шармирате соговорниците, да ја одржите љубезноста во гласот и во однесувањето. А, со цел да ги задржите туѓите симпатии, вие речиси секогаш ќе бидете подготвени за компромиси и флерт. Од друга страна, вие хармонијата ја гледате во парот. Затоа, најсигурно ќе се чувствувате кога ќе имате некој покрај себе и можно е од многу рана возраст да размислувате за влегување во брак...точно таказначи не ги имам многу карактеристиките на мојот знак
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Рак, Лав и Шкорпија. Нема врска може вистина е само за Шкорпијата, јас Јарец сум
ова тестов: Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Рак, Водолија и Риби. и се` што беше напишано ми погоди. СЕ`!
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Стрелец, Близнаци и Девица. Даааа! Се е точно за мене.
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Водолија, Вага и Девица. Анализата е точна, сите особини што беа наведени, јас ги поседувам.Но, не сум типичен претставник на мојот знак, јас сум рак, во подзнак лав, а не ми се паднаа тие два знаци...
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Вага, Јарец и Водолија. Па да водолија сум!
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Стрелец, Девица и Водолија. А ја сум риби
Колку е ова можо и дали е вистинито..?? Од лав и бик си препознавам нешто да...ама од овен..?? Инаку јас сум тотално NEтипичен претставник на мојот знак-рак.
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Рак, Вага и Риби. Инаку сум вага во хороскоп и едвај го решив тестов поради мојата неодлучност. Зошто мора само еден одговор да се избере?