Дали сте типичен претставник на вашиот знак?

Discussion in '„Другата“ наука' started by anneyy, Jan 21, 2012.

1. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Рак, Јарец и Девица.
    јас сум бик во хороскоп но ова што го причитав за знаците кој доминираат во мојот карактер се е точно буиквално се :)

2. Sara123

Sara123 Популарен член

Јас сум РАК, а тука ми пишува доминираат ЛАВ,ОВЕН И БИК ?? :o :tmi:

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Рак, Овен и Бик.
    а не сум тоа...само некои работи ги имам од нив :)

4. simona-i

simona-i Истакнат член

се ми погоди :D

5. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Стрелец, Водолија и Вага. Ухх добро е, ми погоди :rofl:

6. stylishh

stylishh Популарен член

Емотивната сигурност за вас е императив. Па, свесни за тоа или не, вие ќе копнеете по „заштитнички раце кои ќе ве галат, прегрнуваат, лулаат сѐ додека не исчезнат сите стравови“. Затоа, многу ќе ви значи мислењето на вашата мајка, дури и ако на свесно ниво таа ве нервира, а домот и семејството ќе ги доживувате како оаза на мирот и сигурноста. Всушност, вие од детски години веројатно сте сонувале за мигот кога ќе ја сретнете сродната душа. Додека, како возрасни, ќе се чувствувате исполнети само ако имате некого за кого ќе се грижите, како што се децата, партнерот, родителите и ако можете да им служите на оние што ги сакате...

Совршенството е нешто по кое што копнеете од најрана возраст, тоа е вашиот идеал. Па, во младоста ќе сметате дека е доволно да го почитувате редот, работата и дисциплината, за со тек на времето да го постигнете тоа. Но, бидејќи во материјалниот свет не постои совршенство, копнежот да го достигнете би можел да биде причина за вашето незадоволство со себеси и со светот што ве опкружува. Од незадоволството пак сигурно ќе се обидете да се растоварите критикувајќи ги другите. И така кругот ќе се затвори, но излез од никаде. Како и да е, ваши најсилни особини се силната логика, способноста за анализа, прецизноста и точноста...

Убавината и хармонијата се услови без кои не би можеле да живеете. Паралелно со таа потреба, во вас ќе биде силна и желбата да им се допаѓате на луѓето. Затоа, што и да правите, каде и да се наоѓате, со кого и да комуницирате, ќе се обидувате да ги шармирате соговорниците, да ја одржите љубезноста во гласот и во однесувањето. А, со цел да ги задржите туѓите симпатии, вие речиси секогаш ќе бидете подготвени за компромиси и флерт. Од друга страна, вие хармонијата ја гледате во парот. Затоа, најсигурно ќе се чувствувате кога ќе имате некој покрај себе и можно е од многу рана возраст да размислувате за влегување во брак...точно таказначи не ги имам многу карактеристиките на мојот знак :|

7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Рак, Лав и Шкорпија. Нема врска може вистина е само за Шкорпијата, јас Јарец сум 8)

8. monnn

monnn Активен член

ова тестов:
    Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Рак, Водолија и Риби.
    и се` што беше напишано ми погоди. СЕ`!

9. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

па речиси се што ми пишува ми е погодено така да би рекла да :)

10. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Огромно НЕ :D И сама секогаш сум го викала тоа, а и сите околу мене.

11. macigv

macigv Активен член

50-50 :)

12. Strawberry.6

Strawberry.6 Активен член

Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Стрелец, Близнаци и Девица.

Даааа! Се е точно за мене.

13. Chelsea

Chelsea Истакнат член

Да, овен! :devil: :D

14. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Водолија, Вага и Девица.

Анализата е точна, сите особини што беа наведени, јас ги поседувам.Но, не сум типичен претставник на мојот знак, јас сум рак, во подзнак лав, а не ми се паднаа тие два знаци... :lol:

15. hehehe

hehehe Истакнат член

Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Вага, Јарец и Водолија.

Па да водолија сум! :D

16. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Стрелец, Девица и Водолија.

А ја сум риби :^)

17. ocila

ocila Истакнат член

Јарец, Водолија и Лав

18. Sara123

Sara123 Популарен член

Колку е ова можо и дали е вистинито..??
    Од лав и бик си препознавам нешто да...ама од овен..?? :^)
    Инаку јас сум тотално NEтипичен претставник на мојот знак-рак. :D

19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Рак, Вага и Риби.

Инаку сум вага во хороскоп и едвај го решив тестов поради мојата неодлучност. Зошто мора само еден одговор да се избере? :devil:

20. Femina...1

Femina...1 Истакнат член

Шкорпија, Девица и Овен. :?: ... Хм.. Во хороскоп сум јарец ама инаку СЕ е точно од тоа шо го напиша :D :D