Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Водолија, Рак и Јарец. Во хороскоп сум рак. Точно
Daaaaaaaaaaamn! Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Вага, Рак и Јарец...
Девица, Бик и Шкорпија комбинацијата ми е страшна а не сум ниту еден од овие знаци во хороскоп а ниту ни подзнак
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Вага, Лав и Рак
Знаците што ми ги кажа немаат врска, ама описот подоле ептен ме погоди. Јас сум инаку водолија, и прилично си се пронаогам во знакот. Со исклучок на тоа што водолиите имаат репутација на варалици, што не сум во никој случај...
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Вага, Рак и Близнаци. Вага сум, точно
Овен, Водолија или Јарец. Дефинитивно ми погодија. А и текстот којшто следеше целосно ме опишуваше. Се изненадив.
Водолија, шкорпија и вага. Јас сум водолија, и баш ми погоди. Имам примеси и од шкорпија, но со вагава некако .Ретко кога вагам што и како да направам и кажам, јас импулсивно си настапувам
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Рак, Девица и Близнаци Скоро ништо не е погодено,инаку Вага сум во хороскоп,додека Подзнак ми е-Близнаци
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Лав, Вага и Водолија. Јас сум лав, и во текстов баш се е погодено. :up:
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Шкорпија, Овен и Водолија. Точно ова бре
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Лав, Овен и Водолија. Така е. Имам особини на водолија, исто и на лав. Овен, секако постојано сакам да сум во право.
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Водолија, Овен и Вага. И текстот беше точен,погодено.
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Близнаци, Стрелец и Лав. Ја рак,ама и со ракот сум сличан Иако овде не пиши..
Рак, Девица, Риби.. Иако сум Јарец. Добро со ракот може се согласува некако дека и подзнак сум, ама со другите...
Независно од знакот во кој сте родени, тестот открива дека во вашиот карактер доминираат особините на Вага, Стрелец и Риби. Во хороскоп сум вага, а и текстот е погоден