Абе од мене пофотогенична нема, лепота сува сум ти јас. Па може да се каже дека сум фотогенична поголемиот дел од времето и на повеќето слики излагам ко човек. Ама некогаш не ми се погаѓа расположение па ко мртовец сум. И кога се сликам со врзана коса, самата себе или па забите кога ми се гледаат една во 50 слики да испадне ко што треба. А на групни слики (од тројца па нагоре) секогаш испаѓам убава.
обожавам да се сликам мн сум фотогенична имам 1 000000000000000000 слики дури ни јас сама незнам колку имам
јас не сум ич фотогенична.... многу се нервирам кога ке се сликам, и ке ја видам сликата, и ми иде да го искршам апаратот
Воопшто.Не си ја сакам насмевката,а и на сликите излегувам Ретко некоја слика да ми се допадне Или црвени очи,или премногу насмеана(окезена) или премногу озбилна А многу сакам да сликам други луѓе и работи.Ретко се сликам себеси
исто и јас а некако па кога ќе земе некој со намера да ме слика ќе изнаправам 300 фаци и ќе се изнакезам ко кознае што е
И јас не сум фотогенична ама обожавам да се сликам и од 100 слики мозе 10 максимум 15 да ми се допаѓаат. Повеќе сакам да бидам позади апаратот обожавам да сликам ))
Јок, брате. Не се сликите за мене. Ме нејќе фотоапаратот Се некоја фаца сум или пак некаде зеам напразно. Изгубен случај левел Потерхолик.
Претежно не сум фотогенична и порано мн мразев да се сликам и речиси никогаш не бев убаво насмеана така како некоја си блага насмевка,али у последно време се почесто се смеам и некако повеќе си се свиѓам како испагам на сликите.....па и почесто се сликам.Се зависи од вечерта ваљда,како си облечен,расположен....ако приметам дека на првата слика од вечерта сум испаднала убаво сакам пак да се сликам,ако не тогаш доста е и таа
Воопшто не сум фотогенична, сакам да сум позади амаратот но не и пред него! Секогаш на сликите изгледам како мајмун, во живо не сум толку лоша но на сликите сум
Се сум само фотогенична НЕ сум. Ретко се бендисувам на сликите, иако сите ми велат дека испаѓаат супер
Ич не сум. Од 100 слики дали на една ќе испаднам убаво. А особено па кога се сликам со блиц. Очите сини, светли, па ако имам некој кармин во јака боја, плус бел тен, права вештерка ме праве. Затоа избегавам со блиц да се сликам или пак на многу светло.
Мислам дека не сум доволно фотогенична.. онака. Сепак мислам дека поубава изгледам на слики кога ништо не ми фали и сум во добро расположение.
Па мислам дека сум и другите така ми викаат.Ама онака ако се сликам не испаѓам баш добро.На тие слики ретко ќе си се допаднам ,нонстоп маана си наоѓам.