Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сте фотогенични?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од anabel-a, 9 февруари 2012.

1. CoCoGiiiRL

CoCoGiiiRL Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.193
    Хахаха според мене не баш :D

2. Refused

Refused Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    32
    јас воопшто не сум фотогенична :@ а сакам да ве прашам нешто-кога се сликам испаѓам како одраз во дупло огледало а не како што се гледам во огледало..ако сфакате што сакам да кажам..зашто е тоа така :$

3. NoU-NoLove

NoU-NoLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2012
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    151
    Категорично НЕ. :(

4. odbojkarka

odbojkarka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    82
  5. jloves

jloves Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    219
    Не,не и НЕ! Никогаш не сум била и никогаш нема да бидам.. па колку сакаат нека ме убедуваат дека баш добро испаѓам на слики кога знам дека не е така :D

6. Candy.222

Candy.222 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    30
    Сум, ама не секогаш.Има слики на кои навистина си се допаѓам,а има и некои кои не сакам ни да ги погледнам. :)

7. lavce1359

lavce1359 Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2012
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    16
    Зависи кога како, но мислам дека кога природно се насмевнеш без местење подготвување тогаш сликата е најубава ;)

8. Luciano

Luciano Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    223
    Не сум, но кога сакам да испаднам убаво ако треба и цел ден ќе се штракам и ќе ја одвојам таа на која што јас мислам дека сум најубава, а не мислењата од други :D

9. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Како-кога. Еднаш да, еднаш не. Зависи од расположение :D. Или ако ме удрат лудите па да се замишљам дека сум екстра излезена или пак реално ако се погледнам фотографијата се брише истата секунда.

Маана секогаш се наоѓа, а добрите фотографии се многу ретки. Среќа кога фотам друг фаќам добар агол, затоа сите излегуваат екстра. :emo: 8)

10. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Ухх.. се убадувам дека сум ама уствари изгледа не сум.. Ако прочепкате во моите мислиња ќе видите дека сум многу самоуверена во врска со ваквиве работи, па затоа и се шират 300 озборувања за мене. :)

ОМГ залетав од темава.. Инаку обожавам луѓе што се фотогенични.. Лолл.. како можат да ните слики да излеваат перфект бее? :?:

11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Не. Воопшто.
    Повеќето ми викаат дека сум, а јас сум убедена дека не е така.
    Ама затоа си имам извежбана поза во која си се допаѓам и редовно така си се местам кога се двоумам дали би излегла убаво на слика. :angel:

12. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Од фотогеничност го немам ни тоа Ф-то прво што е :lol:
    Значи ако постои понефотогенична личност од мене јас орден за заслуги ќе и врачам :rock:

13. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.882
    Воопшто не. За да испаднам убаво на слика ми требало да ја повторам најмалку 10 пати. :D

14. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Неее... а што беше тоа?? :D :D :D

15. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Ллеееее Ахиловата пета ! Значи сега некој да застане и да ми рече ти го посветувам цел ден да те сликам од тие 98723862 слики јас ќе сум убава најсила на две ... а да не се фалам стварно сум убава вака во живо :lol: и аш другар ми ми вика абе застани нормално стој не мрдај да видиш како убаво ќе испаднеш ме слика- и самиот се разочара.... ми нема спас дефинитивно и криво ми е ... вчера како се скцкав баш пи*ка и пол и се сликав со глумец еден реков сеа ќе ја ставам на фејзбук...ја гледам сликата страм ми е мене са видам самата...

16. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.920
    Допаѓања:
    177.415
    Не сум... ама ептем не сум... сум добила такво признание и од други :D
    Е сеа.. за во живо веќе е друга приказна :rofl:

17. NyanCat

NyanCat Нов член

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    70
  18. Westsiderka

Westsiderka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Не воопшто плус и алергична сум на блиц.Секогаш сум или замижана или полузамижана абе хорори. А, баш пред некој ден еден дечко ми рече дека сум била фотогенична.Се згазив од смеење.

19. BlackPiano

BlackPiano Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2012
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    316
    Не сум многу фотогенична. :)

20. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Ау колку само не сум,дури ич,ако зборувам најискрено.Поради тоа,не само што избегнувам туку мразам да се фотографирам.
    Според некои блиски особи(кои се ептен свесни за ова),станува збор за патолошко неподнесување на фотографирањето,во сите услови,форми и норми :D (да не наведувам кој кошмар ми е за пасош или лична карта кога морам).Дури и јас кога слушнав дека овој последниов убиец во САД што ги масакрираше дечињата,мразел да се фотографира,ептен се замислив. :lol:
    Најозбилно,имам избришано и искинато триста и деведест слики,а кога еве некаде ќе решам да се фотографирам,најбезбедно е со мој апарат и се прават некаде околу 9845974572627676 слики,зашто после прочистувачата селекција остануваат некаде околу 5%. :lol: