Не сум ама баш ич. И мене ми пречи блицот и стално сум замижана или едно око отворено друго замижано, абе жива катастрофа. На секоја свадба на сликите сум замижана или со некоја фацка. И ил не сакам да се сликам им се чудам на сите што се сликаат по 50 пати на ден
Вака можеби ке звучам глупо но сакам да ве прашам кога се сликам посебно од блиску сосема друга личност сум, фацијално сум тотално асиметрична а не сум до толку кога ке се погледнам во огледало.За ова дискутиравме со DeepBlue но пак не знам..Дали другите недоживуваат како што сењ гледаме во огледало или дупла рефлексија во две огледало
За тоа треба дртугите да кажат, не јас ОК, си се допаѓам како излегувам на сликите, ама ако си замислам некоја поза трема 44735 пати да се сликам па на 44736-тиот ќе излезе ко што треба, а може и тогаш нема да излезе :geek:
Па јас мислам дека сум фотогенична,иако другите треба да кажат за тоа. Но морам да кажам дека најмногу ги мразам (бидејќи не излегувам убаво) свадбарските слики.
Хаха даа - како коњ Немам ни една убава слика -една едина немам која не е сечена чистена или што уште не
Не сум. Порано одбегнував да се сликам, ама сега па не ми е гајле. Ќе си стои сликата за спомен, што има врска што на ништо не личам.
Јас дефинитивно не сум фотогенична.Јас сум само за позади апарат,во тоа ме бива,за фоторграфирање сум дефинитвно талентирана,ама за пред апарат,не! Да ме сликаат 100 пати,јас само на една слика ќе изгледам,едвај убаво.
Кога како. Обично не сум. Па затоа и на facebook имам само десетина слики на profile. А често се сликам, онака за спомени.
Лелееее многу се нервирам воопшто не сум, од 20 слики едвај една ќе излезе што наликува на мене...некогаш ќе си се видам во огледало и ќе си речам лелеееее колку сум убавааа ! и таман да се чкрапнам и ќе зажалам !
Ни малку. Стварно одбегавам сликање, најчесто сум пред апаратот, но мајка ми се нервира кога ќе се вратам од некоја забава и гледа во апаратот сите сум ги сликала освен мене, па мора некогаш, али само со мој апарат за да не ги види сликите никој освен јас и моиве дома
Јас сум само за позади апарат.Ми имаат кажано дека знам да сликам и сум имала природен талент бла бла бла,но нималку не сум фотогенична.А баш би сакала да сум
Фотпгенична сум на МНОГУ малку слики.Избегнувам фотографирање (кожни проблеми ништо сериозно,сад га водош сад га невидиш) ето ме фатиле будалите.