Па..коа би се изјаснила со мислењето на другарките НАЈФОТОГЕНИЧНА сум у друштво..и ја си мислам некад тоа(не дека сум нарцис) али сварно испаѓам убаво на слики
Сакам многу да се сликам, ама сликите само за мене да си останат Не сум фотогенична баш, повеке се свигам онака, одколку на слики
Понекогаш не, понекогаш да. Али сепак во огледало повеќе си се допаѓам. (кога ќе се погледнам во огледало поубав одраз гледам, а на фотографија Али, има фотографии на кои стварно си се допаѓам. Ве љубам.
Сум фотогенична за разлика од дечко ми..на секоја слика уозбилен мислиш со пушка го тераат да се слика
Ич не сум од 100 слики една до две ако испаднат добри се радувам хаха , сериозно некогаш кога ке видам како искачам на слики се разочарувам
Еее, како не . Пофотогенична од мене нема (не дека се фалам-ама така е). На сите слики сум оваква. Абе сува лепота.
Ти анабело ако не си фотогенична, тогаш не знам кој е . На сликите што ги ставаш на блогот си ПРЕУБАВА. Just sayin' Иначе јас се сметам за прилично фотогенична. Кога сум расположена за сликање испаѓам одлично на сликите, а кога не...