Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сте фотогенични?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од anabel-a, 9 февруари 2012.

1. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Не сум. :) Не сакам да се сликам. Се сликам само кога морам (за разлика од НЕКОИ личности во мојот клас кои на секој одмор се сликаат на телефонот; duck face, секако).

2. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Па,може да се каже дека сум. :)

3. DayaThorneLove

DayaThorneLove Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    6
  4. Agawa

Agawa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    280
    Обожавам да се фотографирам. :)
    А дали сум фотогенична или не, не знам како изгледам во очите на другите луѓе, но според мене јас сум фотогенична. :wasntme:

5. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    обожавам да се фотографирам особено одкакко ке направам слика видам дека сум добро излезезена и ајде штрак штрак уште едно добро сто пати така хаха дечкоми веке почна да ми се смее
    да фотогенична сум излегувам добро на слики

6. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Воопшто не сум,затоа мразам да се сликам.

7. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.020
    Не сум...воопшто, џабе ми е колку и да се местам многу ретко испаѓам добро на слики

8. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    има некои денови сум ама најчесто не сум, за жал

9. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Да фотогенична сум и обожавам да се фотографирам.Ме фалат дека ме бивало за модел,а искрено многу ми е мило кога некој ќе ми каже такво нешто :D :$

10. Dinsyyy

Dinsyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    93
    не знам како изгледам во очите на другите луѓе но според мене јас мислам дека сум фотогенична. :)

11. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.059
    Допаѓања:
    10.700
    Па не сум баш , ретко кога сум испадната убаво на слика 8)

12. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Кога сум поозбилна сум фотогенична,ако напраам фацка ептен сум погрда :lol: тоа е затоа што сум посериозна не се смеам често,и навикната сум на озбилни фаци

13. Queen-K

Queen-K Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    8
    Па и не сум ептен нешто не фотогенична, ама не сум ни фотогенична, може и затоа не се сликам толку често, но има денови кога испаѓам супер на слики а има и денови кога сум згмечен компир |( , сепак поубаво испаѓам насмеана со заби отколку озбилна, сметам дека имам убава нсмевка но само забчето напред ме нервира и затоа не се сликам често така :( и морам да признаам ви љубоморам малце на вас фотогеничните :D :$

14. cherry-on-top

cherry-on-top Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    45
    Јас просто обожавам да се сликам :$ На повеќето слики ми се допаѓа како изгледам па можам да кажам дека сум фотогенична, иако најнормално се случува и на некои слики да сум како од гроб излезена :lol: Но, сепак задоволна сум од тоа како излегувам на сликите. :)

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Не љубам вештачко позирање и неприродно изместување на фацата, преферирам фотографии на кои се уловени спонтани моменти. Не дека многу сакам да се штрапам, ама немам ништо против да ме сликаат, не бегам од фотоапаратот. Можеби затоа што цел живот сум пред објектив, дома имам еден куп албуми со милион слики од мене. Ми викаат дека сум фотогенична, ама јас не можам сама себе да си се проценам. Премногу сум самокритична и перфекционистички настроена кон сé, па и кон фотографиите.

На Dog-lover и Sara123 им се допаѓа ова.
  16. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Па кога како...хаха
    Зависи,не викам дека не сум фотогенична,но кога не ми е до сликање и апаратот не ме сака.
    Се зависи до фацката и ситуацијата. :lol:
    На повеќето слики излегувам убаво,но има на некои слики изгледам ептен лошо т.е не личам на себе. |(

17. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    еее вака слично испаѓам и јас на слики :P |(

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  18. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Зависи денот, ама ретко кога сум фотогенична :P

19. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Јас сум многу фотогенична,сите што ги гледале моите фотографии ми го кажуваат тоа и сега и дете кога сум била,и на фотографии во боја,и на црно-бели фотографии убаво излегувам бидејќи секогаш кога се фотографирам јас водам сметка за својот изглед и однесување и ретко на некоја фотографија не излегувам добро како на пример што не сум излегла добро на фотографијата од индексот за првиот факултет или,пак,на фотографијата од биометриската лична карта кадешто изгледам како вештерка,па дури и како криминалец,но јас мислам дека на тие слики од биометриските лични карти никој не излегува добро,па ни јас не сум излегла!Исто и на едни две фотографии каде што сум била лута не сум излегла добро!Како дете имав многу фобија од блицот бидејќи сум се исплашила од изненадното бело светло и изненадниот звук на шкрапање кога се пушта блицот,но,за среќа,таа фобија јас успешно ја надминав!И природно сум многу убава,не само на фотографии,но,сепак,иако сум многу фотогенична,јас не сакам претерано многу да се фотографирам затоа што сакам секогаш да бидам сосема средена за да излезам убаво на фотографиите,а тоа не го можам секогаш,а и се што е претерано оди во некоја лоша крајност и не е добро,па затоа ни јас не сакам претерано многу да се фотографирам,барем сега засега,а понатаму се надевам дека можеби ќе си го сменам мислењето и повеќе ќе се шминкам,дотерувам и фотографирам! :) ;) :* :inlove:

20. rak1

rak1 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    45
    не сум ич. морам да се сликам 20 пати за да бендисам 1 слика |(