ИЧ ама ич...сакам и јас да се сликам и се нервирам зашто ако погледнеш слика од мене со друштво, таа најискривената во устата јас сум мноогу ретко убаво да излезам на слика ама што да се прави
Зависи кога како, али претежно не!! И тоа ти е тоа ебано чувство (извинете на речник) коа се глеаш у огледало и си совршена, и следен момент се сликаш и еуњљбфуљсфсјгсфсњуњиф
Јас сум најфотогеничната личност на светот со најубавата кисче фаца. Сељаци ја викаат квак фејс или како беше онаа... како се викаше патка на енглески? А да дак фејс! Се шалам само. Сакам да покажам дека не сте убави со дак фејс... Многу сте извештачени!
Јас ич не сум фотогенична,а многу сакам да се сликам.Кога 1 во 100 ќе испаднам фантастично на слика скокам од радост И тогаш кога испаѓам убаво сликана сум или со апарат или со камера на телефон со супер резолуција.
Јас ама баш ич не сум фотогенична Лелеле се сеќавам порано не сакав воопшто да се сликам,сликите катастрофа,како да не е истата личност.Сега почнав да се навикнувам на тоа и полесно ми е кога ке дојде време за сликање.
Зависи Кога сама се сликам претежно сум фотогенична а,пак кога се сликаме со друштво секогаш испаѓам ужасно
^ и јас исто така .А сама се сликам,убава сум,а кога сум со некој друг,или кога некој друг слика не сум фотогенична
Обични денови солидно излегувам на слики,ама кога ќе дојде време за табло,пасош и документации ко друг човек да е на сликата.А пак да е некоја пригода како роденден,состанок,свадба е тогаш излегувам ко страшило.Или светам целата,или сум бледа или сум црвена или со размачкани очи.За греови