Јас многу често се сликам и многу сакам да се сликам а некогаш ислегувам многу убаво на сликите а некогаш многуу лошоо
Зависи, имам некои слики случани а многу убави.. имам некои на кои сум се местела со минути и пак сум асдфгхјкл
Не сум фотогенична, а и ретко се сликам.Не сум љубител на фотките,па дури и да сум фотогенична.Имам мал број на фотографии на кој мнооогу си се љубам Не знам како излегле толку добри
Ама воопшто не сум! Од 30 направени слики дали 2 ќе ми се допаднат.Порано многу сакав да се сликам ама сеа многу ретко и башка свесна сум дека не испаѓам убаво
Ми имаат речено дека сум,ама јас мислам дека не сум.Воопшто не испаѓам убаво,како да не знам да се наместам кога ме сликаат.А сакам да сум...
Па искрено, многу сакам да сликам други луѓе, пејзажи, предмети, во различни ефекти и други триста чуда. Самата себеси многу ретко се сликам, па и на тие ретки слики испаѓам како лампион. Значи што заклучивме? - Може слободно кој сака да ме стави на неговата новогодишна елка ама наместо да му ја разубавам, ја само ќе му ја расипам. Може да се случи и ламбичките да прегорат у случај да не ми е средена косата. Шала на страна, ама јас воопшто не сум фотогенична. Другите ми викаат дека испаѓам убаво на сликите, ама секогаш е така. Има слики кај шо испаѓам убаво, искрено и јас самата си се чудам како може така. Изгледа треба да одам на бајачка, мора некој да фрлил магија на мене.
НЕ.....за мене убава слика е таа на која тој шо се слика е ПРИРОДНО насмеан,има некоја опуштена поза,едноставно да не прае duck face,да не смее вештачки,да се прче....а јас вештачки неможам да се смеам..и затоа не сите слики сум како вампир ...Единсвено убави испаѓат сликите кога тој шо слика ми прае смеи
Ау, не. Ама ич. Како мала сум била ептен фотогенична. На секоја фотографија се свиѓам. Нарцис. А сега... треба да извадам триесет фотографии, за две да ми се допаднат. Имам малечки очиња. И секогаш се трудам, широко да ги отворам. Зошто изгледа исто како да спијам. Најчесто се сликам, кога морам.
Значи на никоја слика не испагам убава..Вежбам пред огледало и се е ОК ама кога се сликам како да сум испаднала од гробб
Ау. Јас и фотогеничност, два различни поими. Какво е тоа да си фотогеничен? На сите слики да си убава? Па ние природно грдиве, како може да очекувате да сме фотогенични.
јас како малечка ми викаа дека сум многу фотогенична. јас самата не се ни гледав на фотографии. Денес воопшто не се сликам, дури ни на крај година во училиште. А да не зборуваме за фотографиите каде што ме има. Секаде се ишкртав самата себеси No way. незнам како ќе се сликам за полуматура..... ааа.. тоа очиве ми се големи колку нокт (шо значи помали од дупчето на врата).
Секогаш добивам комплименти дека сум многу фотогенична. И несредена без шминка на слика излегувам убава