Јас мислам дека фотографијата е само одраз на она како всушност вие изгледате, со таа разлика што вака не се гледате толку детално како на фотграфија па затоа се користи терминот не сум фотогенична. Човек е или убав или не фотографијата не може да те направи поубава од она што си, освен ако не користиш фотошоп. Инаку јас сум фотогенична задоволна сум во глобала што се однесува до изгедот и на фотографија и она што го гледам во огледалото и во крупен план и во гро план и анфас и профил.
Да,може да се каже,дури кога ќе ги земам во предвид сликите за пасош,за л.карта,возачка ама мислам дека во најголема мера зависи до тој што слика,имам приметено лоши слики еве зборам баш за тие слики кога не искачаме баш добро,пошо кога те сликаат мислиш ќе заспиеш,па си трепнал си замижел,или сл не ги бива инаку техниката, бојата си е ок,а на пример во студио кога ме сликаат имам приметено исто си искачам да не кажам и боље и од живо,ми имаат кажано како холивудка глумица,а зошто е така,па не е и до апаратот туку до човекот што слика,си ја знаат работата генерално зборам иако има и меѓу нив што не ги бива.
So ovaa debelina , nitu za selfi , nitu za bilo kakva druga slika me biva koga bev poslabicko me bivase onaka za selfinja , pa i koga me slikale drugi nekako ubavo ispagjav . A sega ..
Зависи како изгледам и дали ми е денот погоден,ако е некој тумур ден јас уште повеќе тумур ќе испаднам..
Можеби сум , не знам. Но според реакциите од луѓето околу мене би требало. Некогаш имам некои чудни фаци За пасоши, лични, возачки немам коментар. Бидејќи како прво не личам од една легитимација на друга а како второ во реалност моментално не личам на ниедна слика од легитимациите. (така е кога у 8 сабајле ми закажуваат )
Не сум. Ама можда е до тоа дека изгледам ко грев некој демек,огледалата лажат. Оно па,некад испаднам преубаво,ама пустото..не си личиш на себе,апаратот некој бјути ефект имал...корегирал неправилни црти и прераспоредил правилни ама, криво распоредени