Да, да. Го имам тој поглед и осмех и скоро на сите слики блескам. А и знам како да се наместам кога ме сликаат. Кога се сликам јас да не правиме муабет, насмеана од 6ка до 6ка. Тоа ми е природно што да правам, можеби затоа што сум видела многу солзи. Велат тие најубаво се смеат
Ич не сум фотогенична,милион пати сум поубава во живо и уште не открив зошто е тоа тска и не научив да позирам
Мислам да порано 100 слики правев и дали на 2 слики ќе си се допаднев, а сега е поинаку доста добра сум на сликиве што многу си се допаѓам.
Не,и јас сега повеќе си се допаѓам кога се сликам сама затоа бидете благодарни на тие златни предни камери
Во поголемиот број случаеви - не, иако постојат такви денови(ретки, за жал) каде што ептен се бендисувам на слика. И секогаш се прашувам зошто на огледало изгледам толку добро, а на слика не...
Не. А многу сакам да се сликам. Кога ќе направам 100 слики и од сите тие ќе ми се допаднат само 2 на крај и за нив ќе се предомислам и ниту една нема да објавам.
Nah, можда дека не се сликам. Ама што знам, го немам тој дух, не сум спонтана, многу сум здрвена и правам некои неприродни пози. Једино за селфи би рекла дека сум океј, можеби зошто самата си се сликам и многу по опуштена сум, ама и тоа ретко се дешава.