Е барем ова сликањето е најлесната работа застани насмејсеј и готово...На мене сите ми викааат од тебе по фотогенична нема ама јас не им верувам последно вчера ми се смееја кога се сликав ама ја вака на купачи на плажа Само што немав црвен кармин.На фб на една слика имав коментар кога се сликаш не мора да си толку убава машките самио во тебе да гледааат дај ни малку простор и на нас другите
не сум треба едно 1381924190 слики да напраам па да изберам една најубава Спојлер и ти изглеа си толку мрзлеив/а ко мене па не го рпочита горенаведениот број
Кога станува збор за сликање, другарката LadyDoll умешно успева на секоја слика да застане исто, па поради тоа на сликата за апсолвентско табло од 10 можни слики на сите успеав да се сликам исто па изборот за која да биде на таблото беше многу лесен.
Не бе не! Воопшто! Во огледало ептен си се свиѓам (нарцис), ама на фотографија јоок бе! Згора на се едното око ми мижит.. леле се нанервирав! Па ептен малку убави слики си имам, а прва прчла се местам пред апаратон многу сакам сликање... уште да испаднев убава
Фотогеничност...а што беше тоа?!?! Маааа јок бреее. За да си се допаднам на 1 слика богами ќе треба подолго време да ме сликаат. На фејсбук имам само 2-3 мои слики, токму поради мојата нефотогеничност. Пред огледало сум ок, ама на слика - не сакам ни да коментирам. *Еве ова тотално ме опишува:
Не, ич! Ретко јас да си се допаднам на слика, секогаш си наоѓам некоја маана. Немам одредена поза за сликање, застанувам како што ќе ми текне во моментот. И секогаш сум незадоволна. Многумина ми рекле дека сум фотогенична, ама јас мислам дека тие ништо не разбираат. Како и да е, убава си сум во живо јас, што ми е гајле за на слика
Многу ретко да бида фотогенична на некоја слика,на пример од 100 слики јас би била добро испадната на пола од нив,за разлика од некои мои другарки кои би биле супер спаднати на сите од нив!!
Воопшто.. Или на апаратот навистина не му се допаѓам па за инат ме прави грда или јас неможам да најдам соодветна поза за фотографирање