Сум..меѓутоа се зависи од моето расположение..ако сум весела испаѓам убаво а ако сум нерасположена испаѓам грдо
хахах паа јас си сум фотогенична, обожавааааааааааам да се сликамм.. затоа сакам да ми купат професионална камера за да си се сликам и да си имам големи спомени од детството ..
Ооо..ти не си? Лаже да ми верувате, фотогенична е Нео ја у последно време не испаѓам убаво ич на сликите, туф ич не се убави ни телефоните ни апаратите ваљда
Можда сум пишала на темава ама зависи, некогаш убаво испаѓам на сликите, некогаш пак како грев сум. Спонтано сликнување е најубаво.
Хах, така-така. Некад испаѓам супер, некад сакам да си ја закопам главата под земја да не гледаат таква ружноча Аи карамба, како се самокритикувам
Не верувам дека сум фотогенична како што велат другите. Пример кога ќе се сликам и кога ќе ја погледнам сликата ми доаѓа да се обесам со шпагета. а сите ми велат слатка си убаво испаѓаш на сликите блаблатрдмдерпфцкддвфк .. -.-
Не сум фотогенична. Токму затоа не експериментирам многу кога се сликам. На сите слики имам една иста (долго вежбана ) фаца.
Зависи коа се местам не испаѓам убаво , а на случајните слики ок сум Си се глеам на пасошот и ваква сум - како можев толку глупо да искочам, ко психички пореметена сум , слепоочниците дека ненаспана - уф коа ке му кажев на татко ми он ми викаше-па што ако си,не оди сликава за избор на мис , туку колку да поминеш преку граница
Јас и фотогеничност магаре и педикир. кога сум со друштво сликана може да се каже декасум фотогенична а самаа фуууу убиј боже сум ретко да испаднам јас како што сакам