Здраво девојки Вчера ми беше 5ти ден од менструација и одлучивме да имаме анален секс, имавме со кондом но на крај кондомот беше скинат. Дали е можно спермата од анусот да истече бидејќи сврши внатре и да влезе во вагината па така да останам бремена? Ве молам за одговор прв пат ми се случува ова..
Dali ima mesto za panika pred 2,5 nedeli imav so mojot partner odnos a veke 3 dena kako mi docni, osven sto imam bolki vo jajnici drugi simptomi nemam..
Ако си имала не заштитен однос, секако дека има шанси да си бремена. Можеш тест да си направиш, штом поминале 2,5 недели и ти доцни.
Девојки пред 5 дена имав незаштитен груб однос, одма другиот ден почна да имам мачнина во стомакот како онаа пред да ми иди а треба да ми иди за 2 недели, исто така ми се лоши и денес имав исцедок со кафена трага, дали овие симптоми се за рана бременост или само последица од грубиот однос, исто така пред 2 дена имав удар во стомакот, збунета сум бидејќи прерано е а морам да знам.. ве молам кажете што мислите??
Beliot iscedok ima zelena boja i jak miris dali i toa moze da bide posledica za docnenje ili sepak ima golema verojatnost za bremenost...
Тоа не е знак на доцнење или бременост туку инфекција со бактерија и под итно на лекар да ти дадат терапија.
Samo se nadovrzav na prethodnoto prasanje, pred 2,5 nedeli imav odnos so partnerot mi docni 3 dena a beliot iscedok ima zelena boja i jak miris i imam bolki vo jajnicite dali e mozno da sum bremena ili seto ova se slucuva kako posledica na infekcijata
Како последица на инфекцијата. И едит: ако планираш пак односи да имаш со партнерот кажи му дека треба и тој да пие терапија.
@Marchi. Mare инфекција имаш сигурно, ама тоа не ја исклучува можноста да си бремена. Оди право на гинеколог во најскоро време, а за бременоста направи тест, би требало да ти покажи.
Па ти изгледа не сфати во кој контекст е пишано тоа. Нормално дека не мисли сериозно. Исто како што таа 2 недели пред циклус осетила мачнини и "удари" во стомакот
@forumce какви глупости, овде ќе научиш дека од анален се забременува, 2 недели пред добивање се чувствуваат удари од бебето, од петинг преку алишта настанува инфекција. Секако дека сум саркастична, оти тролови има колку сакаш.
Имав надворешен удар во превод се удрив никој не спомна дека осетив удар од бебе ...господ да чува незнам како можите да си се забавувате тука, ако знаете одговорете ако не -игнорирајте.. на никој не му е дојдено до несолени шеги