Ajde devojki, mi treba vaseto mislenje.. treba da dobijam za den- dva a nemam nikakvi simptomi- nitu gradi nitu stomak me boli za dobivanje. Da napomenam- sekogas pred da dobivam imam bolki vo gradi i stomak a sega nisto. Kakvi se vasite iskustva so nemanje(bolka) vo gradi i stomak i sansite za bremenost? So sreka na site
Првата бременост од почеток до крај, не ме болеа ни гради, ни стомак, втората бременост стомакот почна околу петта недела, а градите воопшто не.
Се извинувам што доцнам со одговор. На крај мислам дека се води како биохемиска бременост Продолжуваме со обиди и овој месец, па дај боже ќе видиме Им посакувам успех на сите кои се во тој процес
Негативен е овој тест. Треба да покаже паралелна линија, не е од тестовите што покажуваат плус. Колку дена има поминато од овулација, знаеш ли, можеби е рано сеуште? Пребарај низ оваа и темата "Тест за бременост", има вакви позитивни како изгледаат.
Барај некоја друга лабараторија, мора да постои некое место. Или пак земи упат од кај матичен гинеколог, би требало и во лабораториите на болници/здравствени домови да испитуваат бета хцг.
Ова е фрухтест, јас го имам правено, никогаш не ми покажало таква сенка како + да излезе. Нешто ти се има разлеано, ама јасно се гледа дека е негативен, штом другата е јака црвена линија. Како што те советуваа и другите, и јас ќе ти кажам, најди некоја лабараторија да испиташ преку крв. Колку време ти доцни?
И мене ми беше ваков кога го правев, ама негативен е. Тоа веројатно е нешто пд тестот оти и пред да го правам имаше +