Здраво девојки.. Сакам да прашам дали откога тој ке сврши настрана и убаво се избрише,и одман после тоа пак да имаме однос има шанса за забременување?? Ми касни веке 5 дена па да си прашам за мислење.. Поздрав
Најголеми се шансите ако тој сврши во тебе. Вака, има некои минимални шанси... Свршил надвор од тебе, се избришал, ама треба и да уринира за да се прочистат каналите од сперматозоиди. Значи, ако имало некој сперматозоид останато, би можел да се исфрли со предсемената течност. Направи тест, ќе покаже точен резултат затоа што веќе ти касни, и пиши што си направила.
да ке одам ама сакам да знам дали сто посто несум трудна за да можам со мајка ми да одам на гинеколог
уште ова да прашам заборавив резултатот од крв од ко ке си го земиш треба да одиш кај докртор оти јас видов негативен пиши и непојдов кај докторката
Јас сакам да прашам колку е точна ехо снимкатадоколку е направена по три недели од односот? Вчера бев на гениколог бидеќи ми касни менструцијата неколку денови и ми направи ехо снимка. Рече дека оплодување нема но сакам да знам дали е можно сето тоа да се види на ехо за толку кратко време .
ај ako има некој искуство со тоа шо го пишав погоре нека ми каже,барем некој абер да имам до утре додека правам тест..
tri nedeli e dovolno vreme za da se vidi dali si bremena ili ne. Ne se sekiraj,shtom ti kazale taka-taka e
значи вака девојки сношти имав секс со ХХ дечко т.е секс за една вечер. И дека не можев одма да станам, тој свршил во мене два пати. А имав менструација и после сексот пак ми течеше крв како и предходно а скината бев од пред некое време . има минимална можност да забременам ????
Wow, секс за една вечер додека имаш менструација и тоа без кондом... Шансите се мали, ама сепак можеш да останеш бремена.
а како тоа неможеше да станеш? Па тој можел сигурно))) Шансите ти се минимални,али потруди се следниот пат да станете и двајцата. Се најдобро! Поздрав
Не би требало да бидеш, а мене ме интересира како тоа може два пати да свршил во тебе за време на една партија секс.
со дечко ми имаме незаштитиен однос и тој секогаш свршува во мене.последен пат добив на 19.06.2011 и сеуште немам добиено.последните неколку денови имам розов исцедок.дали може да сум бремена?
дечки .. вака можно ли е да сум бремена значи денеска ми се вртеше .. иначе се плашам мн ..но како можам да бидам коа он не свршил во мене ..се прашувам дали ова што ми се вртело е знак за бременост .?