Требаше вчера да добијам. Со оглед на тоа дека сега веќе ми касни, дали денес да тркнам по тест? Или да чекам уше ден два? Инаку првпат немам ни болка во гради ни јајници да ме болат како за пред добивање..
Devojki pravev bhcg ocekuvam rezultati vo 13 casot maticniot mi rece da napravam i mi rece deka matkata mi e zadebelena Drzetemi srekja
Beta hcg 2 ... Vo ponedelnik kaj maticniot ke idam da mi prepise tableti za da dobijam ..so novi sili za nareden mesec da se nadevame
Не купив сеуште затоа што не сакам да се разочарам. Малку како грчеви да ме фаќаат, и цело време мокрам. Ај со господ напред.
Здраво,имам едно прашање? Јас требаше да добијам пред три дена и имав ама сега веќе три дена имам ама како нешто кафеаво точки и слабо.направив тест за бременост но се негативен. Дали сум бремена или нешто?
Женски здраво! Би сакала некоја од вас да ми помогне... Според календар требаше да добијам некаде на 02.12 Меѓутоа јас веќе 2 дена на бришење имам светло кафеав исцедок, и на влошката имам мноооогу малце исто така од тој исцедок.. Некогаш како кратка линија, некогаш како точки.. Никогаш до сега не сум имала нешто вакво пред добивање, јас добивам наеднаш и со здравје.. На моменти имам некои благи стегања во пределот кај матката, и за чудо Божјо вчера додека вечерав наеднаш ми се пријаде пита со зелка... Цело Скопје го извозевме за да најдеме и најдовме Инаку во брак сум 2 години, до сега безброј минусчиња на тестови, а со душа чекаме да дојде таа радост, и некако се чувствувам чудно како овој пат да е тоа - тоа.. Сопругот на два - три наврати ми кажа дека сум се разубавела некако  .. Па ќе ве замолам за секакви искуства, за да знам што да правам..? Дали можеби има шанса да сум бремена?
Да секогаш има шанса кога има обиди .. за симптоми сеуште е рано ...направи си тест најдобро за да знаеш на што си ...
1 тест со бледа цртка и 3 негативни... правев ехо на абдомен и ми рече само малку течност во матката дека имам.. Претпостави дека од овулација.. Ме буни таа бледата црта, од тогаш добив два пати
Можеби си имала биохемиска бременост. Штом си добила уште два пати одтогаш, нема шанси да си бремена.
Ниту кафеав исцедок ниту ништо. Еве трет ден како не добив. Ќе одам сега по тест. Неможам да се измачувам веќе