Same here,nikakva bolka,denes 8 den kako mi kasni,mada se poveke sumnjam deka mi e od stres,ako ne dobijam i utre u ponedelnik definitivno ke pravam test
 Знам колку ти е тешко и како се осеќаш ама мора да сме силни, тоа е. Ќе бидат еден ден и двете црти.
Zdravo devojki, zeni, ve pratam no prv pat vi pisuvam mi docni veke edna nedela, pravev test koga mi docnese eden den no bese negativen I si mislev dobro ne sum bremena nema nisto, no se uste ne mi doaga, deneska pravev drug test no nisto ne pokaza nemase crtki, nitu edna, nevaliden, utre sakam da pravam drug ama dodeka cekam do utre sakam da se konsultiram so vas, dali e mozno da nemam osetlivost na gradite, samo si gi gledam podueni mi se, I stomakot mi e poduen, I uste Eden simptom imam kako grcevi peckanje vo stomakot I jajnicite, inaku ova treba da mi bide vtora bremenost, vo prvata gradite mi bea podueni I me bolea a Sega samo mi se podueni, dali na nekoja od vas I se ima sluceno samo da I bidat oteceni, Fala vi, I izvinete za mojot referat
Не знам за симптоми не сум била бремена до сега. Ама ова ми мириса на бебче, направи утре тест ако е негативен провери бета преку крв, така најсигурно ќе знаеш. Со среќа
Делува како позитивен рана бременост, ама некако како поместена ми изгледа линијата. Направи утре сабајле со прва мокрача ќе знаеш за сигурно.
Self clear е најсензитивен, и најточни резултати ми давал, колку дена ти доцни? Ако не ти доцни, sure chek ретко кога покажува точен позитивен резултат. Пробај со утринска мокрача, најдобро, ако не си сигурна.
Можеби овој е посензитивен на бета хцг па затоа покажува бледа линија-рана бременост Ако си имала ризичен однос и ти доцни,нема сомнеж дека си бремена Сепак за некој ден провери си бета преку крв за да бидеш сигурна.
Уште не ми касни,од чиста радозналост беше да проверам,и ете што искочи а од симптоми имам неколку дена само пецкање во лев јајник,иначе последна менструација добив 22ноември што ми траеше 3 дена а и толку ми трае мене,ама мислам дека имав многу рана овулација месецов,незнам дали да правам уште некој тест или да идам дирекно преку крв,можно е да покаже лажно позитивен некогаш?Иначе се трудиме за бебе 2 месеца.
Направи си нов пошто на овој ти е разлеана мочката во тестот и затоа ти ја покажува како изместена линијата