Позитивен е, напрај го кога 1 или 2 дена ќе ти доцни, барем. Тогаш ќе си најсигурна, ама според мои искуства не ми дал никогаш погрешен резултат овој тест, sure chek ми дал погрешњн резултат, овој не. Среќно.
После колку време го прочита резлутатот пошто и овој исто ми изгледа како да ти е разлеан иначе и мене ми изгледа за позитивен ма да се согласувам со @thelittle17 да почекаш да ти задоцни барем еден ден или пак да си испиташ преку крв
Резултатот одма го прочитав после 3 4 минути,мене ме интересира дали може лажно позитивен да покаже тестот,за лажно негативен знам дека покажува кога е многу рано,ама знам дека кога е рано на некој тестови покажува бледа втора линија,тоа сакав да прашам да не се разочарам
Бремена си, честитки! Со лесно да ти е до крај, школска бременост да си имаш. Тестот е позитивен и не може да е лажно позитивен. Сметај кога би била бремена 6-7 недели за да си закачиш за преглед, да видеш ембрионче и да слушниш срценце.
Фала ти,уште преку крв да проверам да си бидеме на сигурно,ова дека тој sure chek тестот ми беше негативен,па после ке закажеме за да го чуеме срценцето ❤ Посакувам на сите да си дочекате ваква радост❤
Лажно позитивен неможе да покаже испитај си преку крв бета хацеге па за две недели закажиси на преглед за да ти потврдат
Welcome to the club, кај мене денес осми ден и негативен се откажувам, сега ми останува да чекам да ми дојде, па наредниот месец можеби ќе видам 2 цртки
Девојки здраво на сите, јас сум нова членка. Сакам да ве консултирам, треба да добијам или утре или во среда, но имам по една капка, две крв изминативе 3 дена. Кичмата ме боли скоро една недела. Мислење? Секако целта ни е бебе се трудиме три месеци. Ве поздравувам.
Никогаш не се откажувај.. Јас правев тест едвај бледа црта после купив уште 20 теста негативни додека не отидов на бхцг и покажа рана бременост.
Ne znam sto da mislam, jas vo predhodnata bremenost sto zavrsi so kiretaza po merki bev 6 nedela a po posleden menzis imase pominato dvaipol meseci..