Не ми касни уште тек за 7 дена треба да добијам,секој ден ме заболува стомак како да ке добијам еве од денес почна и градите да ме болат,а тестовиве позитивни изгледаат,и затоа се замислив,ај ке почекам уште една недела па ке правиме уште еден,да не искочи да се разочарам на крај,иначе фала ви на сите да си дочекате тродупло ❤
Fala na site od se srce vi posakuvam na site dve crticki, a inaku i mene seuste ne mi docni mislam deka sum okolu dve nedeli bremena pak ke napravam test za edna nedela. Mislam deka grupava nosi srekja definitivno
Фала ,да ви се врати, целата срека на светот ви ја посакувам,иначе да стварно групата е многу позитивна и среќа носи❤
Istite simptomi sto gi pisa i jas gi imam eve 14 dena mi kasni pravev vcera test negativen izleze sekoj organizam razlicno se nadevam kaj tebe ke bide pozitivno so sreka.
Се надевам. Ќе издржам уште некој ден и ќе направам тест. Ти доколку имаш редовни циклуси и не е вообичаено да ти доцни можеш да го повториш тестот, ако е повторно негативен најдобро е да направиш преглед да ја дознаеш причината. И јас на тебе што побрзо ти посакувам позитивен тест и да се дружиме во прво тромесечие и труднички муабети
Redovno imam sekoj mesec den razlika nekogas. Bev vo sredata i na ginekolog rece ne mu licelo ma bremenost tuku imalo cista na jajnikot koja puknala i mi rece da cekam ke mi dojde, no eve pet dena pominaa nisto nema povremeno custvuvam nisko vo stomakot bolki kako za ciklus ama pominuvaat. I vcera so testot potvrdiv samo deka ne sum bremena. A za bebence sakame treto zensko imam veke dvajca batkovci taka da prednost davam na tie sto prv pat cekaat vakva radost
Jas mislam deka e mozno da e do toa.A kakov test pravese?Zemi si na Self Clear toj pokazuva ubavo posle 8dena od odnosot
Devojki, ako moze ovoj pat bez da me sudite da prasam samo. Mi kasni 3 dena. Ke pravam test ako ne mi dojdi do utre. Maloletna sum. Ne sakam da sum bremena , ama vo toj slucaj dali ima nacin za abortus so apce ovde vo Makedonija, i bez da bidat vkluceni roditelite ili ne?
Без да бидат вклучени родителите, не, ама не паничи, малолетна ако си значи си млада и циклусот сеуште не е регулиран, нормално е да касни. Односи имаше без заштита, сврши внатре дечкото или не?
Zdravoo , da ve prasham za iskustvo.. Mi kasni 15 dena, deneska pravev test ama ispadna negativen, zakazav i za na ginekolog ama duri po dva dena a nemam trpenie do togas.. Imam redovna menstruacija, se desavalo da mi zakasni ama najdolgo sto kasni e 1 nedela.. Pa prasanjeto mi beshe dali e mozno da postoi bremenost a sepak testot da e negativen?
Оди на гинеколог мора да те види и да утврди што е причината За толку доцнење штом не е бременост. Или имало доцна овулација па не покажува преку домашен тест. Сигурно ќе ти каже да испиташ бета бидејќи ако има бременост е рано да се види на ехо.
eve deneska pak pravev test, ednata crtka se oboi a drugata ostana bela. Duri i go razglobiv mislev ajde da se podisusi mozhe kje se urpai ama taka si ostana
Ваше мислење форумџики..дали може тест за бременост направен преку крв неколку дена пред менструација да е негативен а да постои бременост..гинекологот ми кажа премногу рано ти е за таков тест но сепак решив да направам. Со претходните бремености си чекав да ми доцни но сега не почекав