Јас ви пишав ви пратив пред некое време 2 теста со втора бледа линија,еве 3 4 дена ми касни се осекам како да ке добијам градите ме болат многу стомакот од време на време ,се мислам дали тест пак да правам сега или утре сабајле? Имам self clear
А зошто да правиш уште еден тест кога веќе си имала еден позитивен? Закажи си преглед на гинеколог, не гледам потреба да правиш нови тестови.
Затоа што 2та беа со бледи линии и уште не ми е верно,за на гинеколог се мислам да не е уште рано затоа, еве ги иначе 2та
Мила тестот ти е позитивен. Ако ти е во мисла, испитај бета на два пати во 48ч разлика за да видиш дали правилно ќе се дуплира. Кога вредноста ќе му е околу 1500, веќе ќе може да се виде на ехо. Ти посакувам лесна и школска бременост.
Zdravo nova sum na forumot vekje podolgo vreme nemozam da zabremenam no ginekoloski se e normalno deneska resiv nda napravam domasen test so pomos na soda bikarbona I izleguva pozitivno ne sum sigurna dali da zemam test zatoa sto odnos imav pred ne skoro nedela a osekjam cudni bolki vase mislenje?
А да почекаш да ти задоцни циклусот најубаво мислам.. Или ако не можеш да чекаш земи си тест од аптека.. Со среќа
Најдобро да си купиш тест од аптека. Тие тестови како што е овој со сода и не е многу за верување. И јас направив таков тест со сода и тоа два пати, бидејќи неможев да чекам до наредниот ден за да купам тест и ништо не се случуваше, веројатно демек негативен е. А наредниот ден и тестот од аптека и тестот преку крв испаднаа позитивни. Со среќа
Pa vo cist sad od urina stavas Edna lazica soda I do kolku ima reakcija pocmuva da peni da vrie togas e pozitiven a do kolku nema reakcija e negativen
Што мислите за тестов, 3 дена ми доцни па го направив за секој случај? Инаку сликата е 5 минути по направениот тест