Јас кога останав бремена прсвев тест после 3 денс каснење некаде мислам беше и кога отидов на гинеколог за некој ден немаше ништо, зошто беше ммогу рано ми доаѓаше на 27 дена немаше ни 5 недели , па отидов по една недела и тогаш се виде и имаше срцева акција.
Devojkiii nemozev do utre da se vozdrzam, sega go pravev testot iii pozitiven eee mnogu mnogu sum srekjna
Здраво девојки Минатиот месец се решивме да пробаме за второ, но мене плодните денови спрема апликациите ми беа неколку дена поминати. Последно имав на 5 декември,следно требаше да добијам на 4 јануари.До сега ми каснеше само кога забременив и уште еднаш пред неколку месеци,не знам од која причина. Вчера направив тест на еден ден доцнење беше негативен.Од првиот однос имаа поминато само 10 дена,премногу рамногу рано направив. Кога да направам следен тест според вас?
Требаше да добијам на 4ти меѓутоа сеуште ми касни правев тест пред 2 дена негативен беше денес имав кафеав исцедок ме интересира дали е можно да е знак на рана бременост тоа или дека ќе добијам бо скоро а немам никакви симптомидека ќе добијам. Значи имавме однос еден ден после ден на овулација тоа беше на 22ри декември а еве сеа ми касни а сепак тестот е негативен