Јас отидов одма зошто беше чекана бременост и имав болки, ама за срцева реакција чекав уште 3 недели. Така да ако се осеќаш ок за 2 недели би било ок.
Не знам како се движат цените. Инаку можеш да си провериш. Почекајте барем да слушнете срце тогаш кажете на најблиските
Сега на гинеколог може ништо да не се види, така беше кај мене. Испитај си бета и кога ќе биде околу 1500се гледа веќе. Јас отидов кај матичната и со упат во Синлаб за бета или не платив или платив 100 денари!
Се обидуваме за бебе скоро почнавме досега неколку пати има свршено во мене. Е сега ме интересира кога можам да правам тест или да чекам ако ми доцни циклусот тогаш? Треба да ми дојде на 1ви. Можеби нема толку брзо да се фати, ама мене ме интересира дали има нешто или не.
Женски имам сериозен проблем... Токму денес имав сексуален однос со дечкото, и кондомот за жал се скина, и внатре се случи ејакулацијата. Пред некое време истото се случи, па си купив ургентна контрацепција - таблети "ден потоа", но фармацевтот кажа дека тоа апче не смее да се испие два пати во годината. Дали има шанси за бремњност и како можам да го спречам тоа, доколку не одам на гинеколог?
Devojki imav rizicen odnos na 26ti dekemvri, regularno si dobiv menstruacija na denot koga trebase da dobijam no nekako mi bese ko poslaba a si traese 5 dena.. Otkako mi zavrsi osekam tapi bolki vo dolniot del od stomakot i bolki vo kicmata.. Dali postoi shansa za bremenost?
Zdravooo ve molamm za pomoss od sekogas imav redovna menstruacija imav nekolku nezastiteni odnosi i mi kasni 6dena imam kratrko trajni bolki vo stomakot minutka ili dve mn mokram i sum mn omalaksana dali ako napram testke pokazi tocno i kazete sovett