И јас исто, 19, 20, 21 ден од циклус, кој ми трае 26 дена, имав пецкања еднаш во левиот, после во десниот јајник, па не добив и после 10 дена си се покажа втората црвена цртка, со среќа !
Девојки требаше да добијам на 21ви...Последно имав минатиот месец на 24ти...Денеска сме 23ти но се уште немам добијано. За разлика од вас што читав погоре јас не сакам да останам бремена. Имав незаштитен однос но не дојде до свршување. Офф многу паничам... На лицето ми излегоја брунчиња и имам мала болка во градите но никако да добијам. Цело време имав редовна менструација но од како започнав со односи сето ми се поремети.
Иако не свршил во тебе ако сте имале едно по друго односи без да мокри постојат шанси, од семената течност што останала во уретратада останеш. Се надевам дека ќе го добиеш посакуваниот резултат но направи си тест за да си сигурна.
Однос имавме само еднаш немавме онака еден по друг. Последно имал свршено пред два дена пред дс имаме односи.
Направи за секој случај има многу така што забремениле. Но не значи дека и кај тебе е тој случај! Направи тест да си мирна и на чисто штом веќе ти касни.
Здраво девојки, јас сум нова на форумот, веќе 10месеци се обидувам да останам бремена, во октомври имав позитивен тест, но по 11 дена добив менструација и ми потврдија на гинеколог дека се работело за биохемиска бременост. Овој месец треба да добијам на 26/27,но од нетрпеливот денес правев тест и еве го резултатот. Шо мислите вие, има две цртки или од шо сакам да има ми се гледа бледа тест цртка?
Дај Боже да е позитивен, ако не добијам за 2-3 дена пак ќе правам за да се осигурам. Се разочарав минатиот пат бидејќи од 2 позитивни теста јас пак добив и сега сеуште не можам да се радувам . Фала ти на брзиот одговор, сегде Господ со убаво да враќа❤️
Има втора цртка рана бременост е повтори го пак кога ќе ти задоцни за да видиш дали линијата ќе се затемни или најубаво испитај си преку крв направи си бетахцг.
Се извинувам што на овој пост ќе прашам. Утринава правев тест ,излезе негативен, а ми доцни веќе 4 дена. Дали и колку да чекам з а да правам тест или да правам преку крв и кога би било најдобро за да се покажат вредностите?
So 4 dena docnenje bi trebalo da dade vekje tochen rezultat .No eventualno ako si imala pokasna ovulacija napravi pak za nekolku dena ako ne dobiesh.
Pozitiven e mila,cestitki. Misli pozitivno! Biohemiska bremenost im se ima slucheno na mnogu zheni za zhal,no ne znachi deka se povtoruva. Ti posakuvam sledno da slushnesh srcence na pregled I da go osetish toa prekrasno chuvstvo.