Многу повеќе од 100 денари ќе ти требаат затоа што ќе треба да си купуваш по еден тест секој пат кога ќе ти се слоши од било која причина. Па среќно
се извинувам за оф топик ама ова морам да го напишам !!!!!!!! луге бре на 16 год секс за една вечер бла бла....мали сте уште за овие работи и башка НЕ ЕДУЦИРАНИ!!!!!!! кога ги читам некои од постовите ми е страв што се случува со младината !!! незаштитен секс за една вечер...немојте еј
Абе каков тест за бременост,аман луѓе научете веќе еднаш,во темава е милион пати кажано дека ако не сврши во тебе не си бремена,а ти или немај веќе се*с или имај со кондом,што мислиш секој однос овде да прашува0ш?и плус сите ти одговараат не си бремена ти пак упорна.Едуцирајте се малку
може да се забремени и од предспермална течност !!!!!! (ако сексот е без кондом нормално) !!! има мнооогу случаи на таква бременост
Нема врска, секој тест за бременост е ефикасен, нема врска дали е 50 или 500 денари. Биди сигурна дека ако поминало доволно време од односот сите покажуваат точен резултат.
Токсична како може да си бремена ако не свршил во тебе. Па не се прави вака дете. Имаш 18 години, колку што гледам треба да си доволно информирана. Најправи си тест ако сакаш да се осигуриш, ама бремен од плунка не се останува. А може да ти се врти од промена на клима и уште други милион работи.
Значи може да се забремени и од предсемената течност течност иако се мали шансите АМА МОЖЕ што ви е другарка абортираше ради таа предсемена течност . Што значи дека нема никакви правила или контрацептивни или кондом ( не е ни со тоа сигурно), треба да се пази само ништо повеќе тоа е тоа .
Значи не можам да разберам како верувате во тоа што ќе ви кажат.Сите што тврдите дека може да се забремени од предсемена течност давате пример од другарка.Другарката може што сака да ви каже, може некоја и од воздух забременила, секој си знае каква е вистината и не значи дека ќе ја сподели со вас.Нека се јави некоја што самата затруднила од предсемена течност и што е сигурна, а не да испадне дека и свршил за време на менструација или пред добивање.
да се е можно на оваа наша денешница и од воздух и преку хеланки дури и преку фармерки можеш да останеш бремена ВНИМАВАЈТЕ! доколку не сте доживеале на своја кожа не зборете.. луѓено даваат пари за вештачки оплодувања вие преку фармерки останувате трдни.. божее до каде отиде светов.. (смајлиштосекрсти) !!!
Предсемената течност сама по себе не носи сперматозоиди, е сега ако имаат повторен однос, нормално дека ќе им е крива предсемената течност.
Мене долго ме нема на форумов и многу ми е зал за тоа!е сега за ова мене лично искуство од пред 2 месеци или 2 ипол.Со дечко ми имавме цело време 3 години незаштитен однос.Никогаш не ни се случи да згреши ме се до пред некое време.Во иста вечер имавме два пати односи и јас останав бремена,но тој никогаш не сврши во мене.Сега сум бремена 2 месеци и 1 недела,решивме дека ние сме за заедно и да си го зачуваме бебто.Најпрво клетката се оплодила со близнаци,но за жал едниот плод останал празен и се исуши,но другото е во ред и нормално се развива.Среќна сум заради тоа,но поради таква мала грешка од невнимани и преголемо обрнување на задоволство,ќе добиеме бебе На Почеток и јас мислев дека нема шанси да сум бремена оти веќе не свршил во мене никогаш и затоа запомнете тоа не е играцка!!!!!
И сеа да погодам,после секој секс он свршува во тебе ,више коа си бремена, бар да го осетиш и вкусот на прскањето
Со среќа нека ти е прво за тоа што ќе имаш бебче ама ете сама кажуваш од повторен однос се случило,а не овде како што прават и се потресуваат,па одма им се врти.Не се доволно едуцирани во врска со се*сот и мислат така е тоа одма вртоглавици и не знам што,одма се бремени.Има луѓе што со години во врска имаат незаштитен се*с па не останале бремени,а ако не сте сигурни користете кондом,не може после секој однос да се потресувате дека сте бремени и да ви се лоши и стомак да ви расте и слично(ова не го зборувам за тебе да не се навредиш,само морав во едно мислење се да ставам)
значи вака ни тоа не е така лесно, треба да се погоди и плодниот ден и све.. од тие 30 дена сигурно некои од нас не се толкави малери баш тој да го погодат.. а оние девојки што остануваат бремени и во неплодни денови всушност тоа е реткост кога се случува контра-овулација..
уште ова да прашам заборавив резултатот од крв од ко ке си го земиш треба да одиш кај докртор оти јас видов негативен пиши и непојдов кај докторката