Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    дее. ефикасните ти се над 100 ден.
    провери де.. :)

2. LyckliG

LyckliG Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    Многу повеќе од 100 денари ќе ти требаат затоа што ќе треба да си купуваш по еден тест секој пат кога ќе ти се слоши од било која причина. Па среќно :)

3. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    се извинувам за оф топик ама ова морам да го напишам !!!!!!!! луге бре на 16 год секс за една вечер бла бла....мали сте уште за овие работи и башка НЕ ЕДУЦИРАНИ!!!!!!! кога ги читам некои од постовите ми е страв што се случува со младината !!! незаштитен секс за една вечер...немојте еј :fubar: :fubar: :fubar: :fubar: :fubar:

4. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.349
    Абе каков тест за бременост,аман луѓе научете веќе еднаш,во темава е милион пати кажано дека ако не сврши во тебе не си бремена,а ти или немај веќе се*с или имај со кондом,што мислиш секој однос овде да прашува0ш?и плус сите ти одговараат не си бремена ти пак упорна.Едуцирајте се малку

На DAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    може да се забремени и од предспермална течност !!!!!! (ако сексот е без кондом нормално) !!! има мнооогу случаи на таква бременост :tmi:

6. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Нема врска, секој тест за бременост е ефикасен, нема врска дали е 50 или 500 денари. Биди сигурна дека ако поминало доволно време од односот сите покажуваат точен резултат.

7. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.738
    Допаѓања:
    145.160
    Токсична како може да си бремена ако не свршил во тебе. Па не се прави вака дете. Имаш 18 години, колку што гледам треба да си доволно информирана.
    Најправи си тест ако сакаш да се осигуриш, ама бремен од плунка не се останува.
    А може да ти се врти од промена на клима и уште други милион работи.

8. meandyou

meandyou Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    197
    шо се глупирате не знам НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНИ ОД ПРЕДСЕМЕНА ТЕЧНОСТ. јасно???

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. thelittle17

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    фемина - гинекологија.. цццццццццц :lol:

10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Mоже да се забремени од предсемена течност,ама шансите се многу мали. Треба да си ептен баксуз.

На duffi и thelittle17 им се допаѓа ова.
  11. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Значи може да се забремени и од предсемената течност течност иако се мали шансите АМА МОЖЕ што ви е другарка абортираше ради таа предсемена течност . Што значи дека нема никакви правила или контрацептивни или кондом ( не е ни со тоа сигурно), треба да се пази само ништо повеќе тоа е тоа .

12. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Значи не можам да разберам како верувате во тоа што ќе ви кажат.Сите што тврдите дека може да се забремени од предсемена течност давате пример од другарка.Другарката може што сака да ви каже, може некоја и од воздух забременила, секој си знае каква е вистината и не значи дека ќе ја сподели со вас.Нека се јави некоја што самата затруднила од предсемена течност и што е сигурна, а не да испадне дека и свршил за време на менструација или пред добивање.

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. thelittle17

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    да се е можно на оваа наша денешница и од воздух и преку хеланки дури и преку фармерки можеш да останеш бремена ВНИМАВАЈТЕ! :D
    доколку не сте доживеале на своја кожа не зборете.. луѓено даваат пари за вештачки оплодувања вие преку фармерки останувате трдни.. божее до каде отиде светов.. (смајлиштосекрсти) !!!

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Предсемената течност сама по себе не носи сперматозоиди, е сега ако имаат повторен однос, нормално дека ќе им е крива предсемената течност.

15. k.r.i.s.t.i

k.r.i.s.t.i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    50
    Мене долго ме нема на форумов и многу ми е зал за тоа!е сега за ова мене лично искуство од пред 2 месеци или 2 ипол.Со дечко ми имавме цело време 3 години незаштитен однос.Никогаш не ни се случи да згреши ме се до пред некое време.Во иста вечер имавме два пати односи и јас останав бремена,но тој никогаш не сврши во мене.Сега сум бремена 2 месеци и 1 недела,решивме дека ние сме за заедно и да си го зачуваме бебто.Најпрво клетката се оплодила со близнаци,но за жал едниот плод останал празен и се исуши,но другото е во ред и нормално се развива.Среќна сум заради тоа,но поради таква мала грешка од невнимани и преголемо обрнување на задоволство,ќе добиеме бебе :P На Почеток и јас мислев дека нема шанси да сум бремена оти веќе не свршил во мене никогаш и затоа запомнете тоа не е играцка!!!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Meggy и AIT им се допаѓа ова.
  16. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    И сеа да погодам,после секој секс он свршува во тебе :rofl: ,више коа си бремена, бар да го осетиш и вкусот на прскањето :D

17. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.129
    Истово се деси и на една моја познаничка :D незаштитен ПОВТОРЕН секс и оп трудна :D

18. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.349
    Со среќа нека ти е прво за тоа што ќе имаш бебче :) ама ете сама кажуваш од повторен однос се случило,а не овде како што прават и се потресуваат,па одма им се врти.Не се доволно едуцирани во врска со се*сот и мислат така е тоа одма вртоглавици и не знам што,одма се бремени.Има луѓе што со години во врска имаат незаштитен се*с па не останале бремени,а ако не сте сигурни користете кондом,не може после секој однос да се потресувате дека сте бремени и да ви се лоши и стомак да ви расте и слично(ова не го зборувам за тебе да не се навредиш,само морав во едно мислење се да ставам)

19. thelittle17

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    значи вака ни тоа не е така лесно, треба да се погоди и плодниот ден и све.. од тие 30 дена сигурно некои од нас не се толкави малери баш тој да го погодат.. а оние девојки што остануваат бремени и во неплодни денови всушност тоа е реткост кога се случува контра-овулација.. :)

20. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    уште ова да прашам заборавив резултатот од крв од ко ке си го земиш треба да одиш кај докртор оти јас видов негативен пиши и непојдов кај докторката