И пред супа да свариш треба упатство да прочиташ. Валиден резултат е оној по 5 минути. По два саати може да покаже две црти ама ако по 5 мин била една црта тогаш резултатот е една црта.
Здраво девојки, ве молам за некое мислење. Вчера ми беше денот за да добијам, преку ден немав ништо, но навечер приметив малку кафеаво на гаќи и бришење. Реков, ок добив. Станам наутро немам ништо веќе. Сега навечер пак некое слабо розево не знам како. Јас нормално кога добијам 1,2 ден имам секогаш од кога добијам констатно крв. Дали може да биде некој знак за бременост или сепак нешто др? Благодарам однапред!
Девојки, помина доста време од последниот однос, имам постојани болки во долниот дел, правев тест вчера, кај кој, нели има бела евапорациона линија во која на средина имаше многу тенка црвенкаста линија, но многу бледа и тенка. А мислам треба да се исполни цела за бременост. Дали беше невалиден? Циклусот ми доцни 1 недела, нели ќе покажеше досега бременост?
Направи нов тест. Може да покаже и после една недела, а може и после две. Почекај уште една недела и направи нов тест, купи три теста за да бидеш посигурна во случај некој да е невалиден. Па за една недела ти ќе ни кажеш дали си бремена или не. Не треба да се исполни цела може и бледа да е. Значи обратно редоследно ти го одговорав мислењето ама ако ти се брза направи уште еден тест денес или најдобро утре наутро, ако не ти се брза направи за една недела.
Тестот е невалиден, направи нов. Следи го точно упатството, ако пишува три значи само ТРИ капки урина треба. Можеш и веднаш да направиш, доволно време ти доцни.
Zdravo devojki. Posledna menstruacija na 02.01(sekogas redovna) Obidi za bebe imavme na 14ti, 29ti i 30ti. Ciklus ne dobiv... Denes napraviv test, negativen e. Ve molam za mislenje... Dali da napravam test preku krv ili da pocekam uste nekolku dena... A simptomite za dobivanje vekje mi pominaja
@2angels ако си имала касна овулација, се фатило тука на 29ти 30ти кога сте имале последно односи, што значи рано е за тест. Почекај уште некој ден или провери бета посигурна е од тестот
Zdravo devojki jas sum vo brak Sega mi kasni 8 dena napraviv vo edna den 2 testovi za bremenost bea negativni od simtomi imav 2 pati dosega gadejne i gradite mise osetlivi termin mi dadoja za na ginekolog za posle 5 dena . Nikogas nemi kasnelo nekogas osejkam kako da me sece nesto vo stomakot odkako mi kasni Dosega nesum bila trudna nemam iskustvo ve molam kazete mi imala li nekoja vakov slucaj pozz
Мене на светло ко да ми се гледа ептен бледа втора ама ептен дури како едвај нез. Ти најубаво можеш да видиш во живо. Ти доцни или пред добивање си? Извини сега видов дека веќе ти доцни 1 недела. Тогаш најверојатно нема ништо или па почекај уште ден два па повтори во случај да си имала доцна овулација
Се познава ептеен бледа линија... Најдобро би било да си појдиш да си испиташ бхцг преку крв најсигурно ти е ќе си знаеш дали си или не си со сигурност и колку е вредноста за ако си бремена да си закажиш на гинеколог...Со лесно да ти е
Мнооогу бледа 2 линија.. Можеш преку крв да си испиташ.. Ова ми е рана бременост. Со лесно и честитки!
Девојки, овулација имав на 18ти, ми кажа гинекологот затоа ми е чудно зопто е толку бледа. со голо око се гледа повеќе. Дали за бета ми треба упат од матичен и да му напоменам за бета нели? благодарам на сите.
Па со упат од матичен гинеколог ќе платиш некои 100 денари, а без упат 700/800 како ти одговара така. Чим веќе има бледа линија нека ти даде упат зошто па толку да плаќаш нели? Да ќе напише за бета дека ќе испитуваш