Скоро и да нема шанси, ако е се’ како што викаш, мада ниедно контрацептивно средство нема 100% заштита. Иначе количината на спермата секако дека се намалува со секое свршување во тек на денот, посебно ако е едно по друго. Ако си толку паничар имаш и други методи плус за контрацепција, не можеш секогаш кога ќе те фати паника да пиеш апче ‘ден потоа’.
И овој пат без среќичка, пошто не пиев апче кога почна малку да ме боле стомакот, дека мислев некој симптом е, после господ го видов.. Повеќе среќа другиот месец
Devojki zdravo. Posledna menstruacija mi bese na 14.01. Ovulacijata mi bese nekade okolu 29 30. Na 04.02 i 05.02 imav kako svetla krv na brisenje. Prethodnive denovi gradite me bolat no ne mi se oteceni samo imam bolka i bradavicite isto. Eden den imav tolku bolka sto duri i gradnikot mi smetase nemozev da go podnesam. Trebase da dobijam na 13.02. no nisto. Denes napraviv test - negativen. Na testot pisuvase 12.2020. Neznam dali rokot igra nekakva uloga ili porano sum go napravila ili ne sum bremena. Da napomenam nemam redovna menstruacija. Mi varira od 28-35 dena. Sto mislite vie?
Крварењето многу е можно да било имплантациско, мислам дека ќе се израдуваш. За да си сигурна, земи си нов тест и утре со прва утринска урина-направи го. Во случај да е негативен, а не добиеш циклус за два-три дена, провери си преку крв.
Jas nemam nekoj izrazeni pms simptomi, pa zatoa nemozam so sigurnost da znam sto i kako mi se slucuva. Mi se pojavuva samo po nekoe brunce na lice i nekogas sum nervozna i toa e toa. Sea nemam ni edno ni drugo. A blago jadam ko nenormalna
Многу е рано за било какви симптоми, само краварењето и циклусот што ти доцни укажува дека можеби се работи за рана бременост.
Da toa i kazuvam deka nemam izrazeni simptomi ni za edno ni za drugo. Za pms ne sum gi ni imala nikogas osven tie dve raboti. Ajde daj boze da bide toa da se izraduvame site koi si cekame
Zdravo devojkii, neznam dali mozi da se sluci da sum bremena, ama i da sum sega na pocetok na bremenost sakav da ve prasam nekoja dali bila vo slicna situacija, da pija spironolakton od 25mg poradi pokacen androstendion i dali toa bi mozelo da nasteti duri da se doznae dali sum ili ne sum? Help
Здраво, требаше да добијам денес но сеуште не сум, не издржав и сега направив тест (имав од оние најефтините, како една лента и имаат чашичка да се брцнат во урина ) и како се влажнеше прво покажа две убави црти и почна да бледее после 2 3 минути и остана ептен светла линија, веднаш направив друг со истата урина испадна одма негативен(ваљда не треба така) ќе направам утре сабајле друг доколку не добијам, но дали имал некој вакво искуство?
Долгоочекувана.. Ви благодарам, баш се надевам, прв пат да немам симптоми за добивање, инаку имам многу болни циклуси..
Дали е тестов позитивен? Што мислите? Испраќам повеќе слики во прилог за да видите. Јас како да гледам бледа линија но чудна ми е некако Не сум точно сигурна но мислам дека ден на овулација ми беше на 11.02
Здраво. Имав незаштитени односи за време и после овулација. Ми дојде 1 ден порано, на 27ми ден, 1 час после сексуалниот однос, но траеше само два дена крварењето, дали има шанси да било тоа имплантациско?