Sum slusnala deka ne treba da ima odnosi pred da treba da dobies sekogas sum vnimavala na toa I peed nekolku meseci isto taka koga imav mi docnese dali e mozno da e od toa da mi docni?
Или е хормонско пореметување или си бремена, од тоа кога бил односот нема врска кога ке добиеш. Како и да е нешто се дешава.
Се гледа бледа цртичка... Честитки со лесно да ти е повтори го тестот по неколку денови или испитај бета преку крв за да бидеш сигурна
Позитивен ми изгледа, кога е сликата во инвертирани бои се гледа и втората линија. Честитки и со лесно.
Bledo rozevka, na 05ti den nemase nisto, denes e vaka, ke napravam zadutre pak znam deka preteruvam ama 10 godini go cekam momentov
Штом има розево барем малку добар знак е Еве да не ти честитам прерано, само ќе ти кажам повтори го пак и пиши ни. Ти држам среќа
Sega imav epten svetol kafeav iscedok. Od utrogestanot istekuva ama imase i svetla kafeava boja se nadevam dekA ne e mnogu losho bidejki ovie 2 den shetav po 1.5km.
Primam Fraxiparine 1x1, Utrogestan 3x200mg vaginalno, samo toa mi e terapija i se nadevam nekako ke gi zaobikolime tie mutacii genetski i ovoj pat ke uspeeme!