Не дека треба да ти е утеха мојата историја каде што исто 2 пати чекав срценце и не дочекав мораше киретажа. Вториот пат на 5 дена пред свадба и некев да пробуваме додека не се осетам спремно, а останав бремена нареден месец! Здраво или не, бебе еве го 7 месеци
Биди силна, ќе помине ќе има бебенциња...Ќе си испитате зошто се случило и ако има нешто ќе лечите и ќе пробате пак. Само ти си знаеш како ти е ама мора да бидеш силна првин ради себе, таков е животот не шамара како ќе стигне. Ти праќам мн љубов и подршка
Пак јас, трет ден ми доцни, правев тест денес излезе негативен, градите ми се отечени, но немам болки, температурата не паѓа уште е 37.2. Што мислите, дали е рано уште или не сум бремена?
Женска имај во предвид дека фебруар имаше помалку денови со оглед на тоа ке ти закасне 2, 3 дена. А јас после правам тест стискајте палци, ми касне 2 дена, израчунав и за фебруар,минатата недела ме болеа јајниците сеа не, вчера имав бледо розев исцедок без болки, денес немам ништо осеќам само нелагодност доле не знам чудно некако.
Pa so tret den kasnenje bi trebalo testot da pokaze ako ima bremenost, najubavo da ispitas beta taka ke bides sigurna.
Здраво девојки, последна менструација ми беше на 16.02, а на 15.03 имав темно кафеаво и мислев дека добив, но другиот ден веќе немав ништо. 3-4 дена пред кафеавиот исцедок чуствував болки како пред добивање, но со помал интензитет и кратки. Денес направив тест и имаше бледа втора линија, иако треба да добијам утре мислам дека тестот не погреши исто да напоменам дека имам болки и во градите. Што мислите вие?
2 недели да поминат закажи си ,кон крајот на месецот најдобро,бидејќи сега ако појдиш мн е рано ништо нема да се гледа.
Породена сум пред 6 месеци, циклусот ми варира од 28-30дена денес ми е 30ти ден. Го правев попладнево линијата се покажа после некоја минута од кога се исуши.Што мислите позитивен? Или пак евапорациска?
Zdravo devojki trebase da dobijam na 12ti ovoj mesec ne dobiv pravev test na 15ti mi izleze pozitiven, posle toa pravev uste eden na 16 mi izleze negativen pocekav 2-3dena pak go povtoriv testo mi izleze pozitiven sto mislete dali e pozitivno, a veke imam nekoi od simptomie?
Мислам дека со 2 негативни тестови не си бремена, поготово бидејќи вториов ти е правен на трет ден доцнење. Периодов доста имаше климатски промени, можеби си била и под стрес, и сега моментално си под стрес во очекување и ко за бељата не доаѓа. Пробај да се опуштиш максимално и би требало да ти дојде.