Здраво женски дали некој има искуство со тест за бременост да му покаже точен резултат 9-10 дена после однос (однос на ден овулација)? Знам дека sure chek е откако ќе задоцни.. за self clear читав нешто може и порано.. не ми е толку од нетрпеливост туку ми е поврзано со друга поважна одлука што би ми зависела од тоа дали ќе биде I или II па би пробала порано со тест...
Jas veruvam na brzite testovi 7 dena otkako ke nastane bremenost kaj mene sekogas pokazuvalo, vo moite slucai sekogas bese so ivf neznam dali so prirodno e isto no znam deka posle 7 denovi od zacnuvanje b-hcg se shiri niz krvotok i pokazuva bremenost. Normalno ima isklucoci i na 14 den bil negativen a preku krv pokazal pozitiven, kako da vi kazam nikogas ne ste na cisto so toa, najdobro vo avicena ili adrijalab 700 mislam bese proverete preku krv i taka ke bidete barem 80% sigurni
Незаштитен однос имав на 11.01 тест правев на 23.01 и добив ептен бледа линија,дури прво си мислев дека е негативен,а за по 8 дена не знам дали би покажал точно. Инаку тестот беше self clear
Најбрзо може преку крв, е сега дали ќе покаже зависи колку дена поминале.Пак мислам и за преку крв дека треба 10тина дена минимум да поминат.
Zdravo , nova sum na forumov me interesira za mislenje mnogu mie vazno dali gledate uste edna crta bleda na testov ili jas od sto sakam mi se gleda crta
Здраво женски... Дали некој има искуство со симптоми за добивање ама баш кога се очекува менструацијата, а да е бременост..? Откако е почната пандемијата и пијам доста витамини снемав PMS симптоми иако порано ги имав... Сега се појавија понежни симптоми.. па си викам може има надеж...
Јас ги имав истите симптоми како за добивање, пошто јас страшни болки имав со по 6 кетонали у ден, буквално истото го чувствував, се мислев дека ќе добијам, си викам со вакви болки нема шанса да сум трудна, па еве сега пред пораѓај сум. Мислам дека е индивидуално кај секој, почекај да ти закасни па тест. Вака само ќе си мислиш...ти посакувам да ти се исполни тоа што очекуваш.
Па порано имав болки во градите, болки во стомакот, нозете, кичмата, благи вртоглавици..но, никогаш не било толку болно. Веќе 7-8 месеци немам никакви PMS симптоми.. дури првиот месец кога немав симптоми се надевав на бременост... Сега имам болки во стомакот и мала осетливост на градите...
Zdravo. Dali ima nekoj koj nemal bolni i oteceni gradi a da se rabotelo za bremenost? Mene vekje 7 dena mi kasni, (obicno znae da mi zakasni 2-3 dena). Nemam nikakvi simptomi neznam sto da mislam. Za test nemam hrabrost bidejki nesakam da se razocaram povtorno. Si mislam uste nekoj den da pocekam pa ako ne dobijam da ispitam preku krv.