7 дена се доволни за да направиш тест,не чекај и не се оптеретувај купи си тест и дај Боже да си се израдуваш со 2 цртички.
Направи си тест, мене ден пред добивање Фрухтестот ми беше бледа линија а со два дена доцнење две исти линии(вчера). Јас сеуште немам никаков симптом. Ти пуштам среќа ! Доколку мислиш преку крв истестирај се за најсигурно.
Јас со 4 дена доцнење направив тест и тоа покажа две убави црвени линии. А немав никакви симптоми. Со среќа ,посакувам две црти да си видеш!
Vi blagodaram na site za odgovorite, ke napravam test vo sabota pa ke vidime sto ke ispadne. si mislam belkim ke izleze nekoj simptom pa da si se ponadevam raat
Ееј извини, мислев од порано кажуваш. Ајде со среќа со лесно да ти биде сѐ! А сега имаш ли некој сипмтом?
Ти благодарам многу ,да се враќа !! Ми се спие повеќе,синоќа имав мала мускулна болка во стомакот ама нормално е се навикнува телото. А денес и плус 2 часа имав тт 37.4 малку испаничив ама за кратко падна.
Здраво денеска правев тест за бременост има многу бледа втора линија 26 ден од последна менструација иначе имам проблем со тероидната примам терапија.Незнам што да мислам дали стварно после долго чекање сум бремена или може да е лажно позитивен
Не е лажно позитивен, само рано е направен затоа е бледа. Повтори го тестот за 2-3 дена ќе биде повидлива. Честитки!
Мнооогу бледа линија ама сепак се гледа. Повтори за некој ден или најубаво преку крв бета хцг. Честито
Sepak napraviv denes test i izleze negativen. Neznam sto da mislam veke. Rezultati od ispituvanja vo red hormoni vo red a vaka da mi kasni iskreno me plasi