Ova so zelen sekret potsetuva na bakterija. Dali ima sekretot pojak miris? Odi na ginekolog napravi pap za sigurno, a za brenost preku krv moze da proveris najrano.
Девојки направив истиот ден уште еден тест и тој беше многу бледа линијата и следното утро уште еден малце потемна од предходно од тогаш немам правено утре имам закажано на гинеколог се надевам ќе е све во ред .
Ке си биде се добро и после 9 месеци со бебчембо рацете т.е после 8 месеци едниот е поминат јас чекам уште 1 недела да не добијам хаха и дај боже да ти се приклучам
Zdravo jas sum nova na forumot pa me interesira vase mislenje ovoj mesec imav na 1 dobieno i mi traese do 6 na 12 i 13 imav po malku edna kapka dve kafeav iscedok i kraj dobivam obicno na 24 do 27 dena denes e 29 pravev test mi izleze negativen dali mie napraven testot prerano ima li sansi dasum bremena sekoj sovet e dobrodojden
Дај боже да не добиеш не мисли многу опуштисе јас од кога престанав да мислам и да се потресувам си бидна хехе
Требаше оваа сабота да ми дојди правев тогаш тест негативен беше, а ми нема сеуште дојдено. Последен однос имавме претходната сабота. Е сега има ли можност за бременост?
Ако бил незаштитен однос можно е секогаш , можеби си имала касна овулација ништа се не зна Утре од сабајле направи пак ако има нешто ке покаже
Се обидуваме за бебе, досега ми точно доаѓа, па затоа се мислам дали е можно. Ќе почекам уште 2-3 дена и пак ќе направам тест.
Здраво јас ви пишав во декември негде тестот искочи со втора бледа линија ама немаше плод биохемиска бременост било, е сега последна менструација добив на 21 март правев тестови за овулација на кои што излезе дека во четвртокот и петокот ми е овулација вчера веќе немаше втора линија на тестот,прашањето ми е ако дум одтанала бремена овие денови а треба да добијам на 20 април зошто секогаш добивам на 31ден,кога најрано можам да направам тест за бременост и дс покаже точен резултат,да чекам да ми касни или може да покаже и порано,зошто минатиот пат кога имав биохемиска ми покажа негде 10тина дена после односот втора бледа? Инсче еве го тестот за овулација од пред два три дена