Фала ти за одговорот,иначе правев од 10ти ден до вчера 5 теста прво почна бледа втора два дена па темни две два дена и вчера пак негативно бледа еве од вчера ,значи имало овулација и завршила
кај секого различно,незнам,јас се осекав како да ке добијам исто болки доле во стомакот и градите исто болни и отечени ,некои жени не ни имаат никакви симптоми
Zdravo na site. Vaka posledna menstruavija imav na 07.03. Na 21.03 imavme odnos so mm i posle nekolku dena pocna silen vaginalen voden i ligav iscedok, bolni gradi, bolki bo jajnici i kicmata. Vcera trebase da dobijam no uste nisto. Napraviv 2 testa i dvata bea negativni a bolki uste imam i sekret, ne tolku mnogu sekret no imam. Koga da go povtoram testot? Vo prvata bremenost uste pred menstruacija mi izleze pozitiven.
Изгледа овулацијата ти била подоцна, кога си го имала тој лигав секрет. Мислам за ден-два пак би можела да правиш тест.
Zdravo devojki..... Vo juli minatata godina imav neuspesna bremenost plodot izleze Bez kiretaza, se obiduvavme od togas navamu nekako teshko ni odi. Vo cetvrtok treba da dobijam, no denovive se osekjam cudno i dva pati mi dojde nagon da povratam. Nestrplivo denes pravev test i mi pokazaa bleda Linija, kazete iskustva i mislenje
Позитивен е, со лесно. Тукуу мене ме интересира кога најрано се појавуваат првите симптоми, после колку време од зачнувањето?
Jas se dvoumev dali da pravam test bidejki kako sto kazav treba za dva dena da dobijam, imam bolki kako za dobivanje, mala vrtoglavica i nagon za povrakjanje megju toa samo dva pati,gradite mala bolka iako za dobivanje me bolele i povekje sto znaci individualno kaj site
Знам дека симптомите се скоро исти ко за добивање, за 3-4 дена треба да добијам, а веќе цела недела имам менструални болки и остри болки во јајниците. Исто и последниве два дена имам вртоглавици. За тест мислам дека е рано, ќе почекам уште некој ден
Dokolku se blagi normalno e,no ako se premnogu jaki konsultiraj se so ginekolog. So lesno I misli pozitivo.
Isto kako za dobivanje ne se jaki, no so ogled na toa deka Edna bremenost imav neuspesna Sega mi e strav