Ne znachi deka ako si imala neuspesna bremenost porano deka toa ne daj Bozhe ke bide pak. Ti go razbiram stravot,no stres sega ti e najmalku potreben.
Само позитивно и без страв. Јас имав 3 спонтани и една ќеркичка од 7 год, а сега сум бремена 23 недела. Така да само позитивна мисла се ќе биде во ред.
22 ден од циклус ми е, базалната темперстура ми е 37.1, не знам дали е добро ова, но немам никаков исцедок може ептеен малце ама не колку што ве читам вас, на нет пишува до 25 ден ако не почне да се симнува температурата значи можно е да си бремена
Јас немав воопшто зголемен секрет ,па бев бремена,кај секоја жена е различно,а базалната ми беше 36.8 или 36.9 така да секој за себе своја приказна.Дај Боже 2 црти да си видиш за брзо.Со среќа
Devojki zdravo, eve da ve prasam mozebi imate slicno iskustvo. Mi docni vekje 5 dena, a pred 2 nedeli imav simptomi deka ke dobijam. Gradite mi bea oteceni i bolni, sega vekje bolkata ja snemuva, celo vreme sum pospana, glavata me boli, me oblivat toplina od vreme na vreme, pred toa cuvstvuvav glad mnogu a sega vekje onaka namalen apetit. Pravev 3 testa do sega i site se negativni. Malku mi e komplicirano za ginekolog bidejku ne sum vo Makedonija, pa cekam maticniot da mi najde termin za pregled. Inaku imam redovna menstruacija, a ova mi se slucuva prv pat tolku kasnenje a negativni testovi. So prvoto dete pozitiven izleze duri pred menstruacija. Dali imate slicno iskustvo?
Denes pravev test za bremenost vrednostite mi se 285.2mlU, se nadevam deka se ok i kolku sto mozam da procita na netov sum 3ta nedela. Sakam da prasa na ednata grada imam Po nekoja kapka krv imal Li nekoj vakvo iskustvo i ima Li mesto za panika??
Cestitki so lesno da e i samo.pozitivna misla Imas li temperatura mereno kolku ti e? Za kapkite krv najubavo da se konsultiras so doktor.
Дали некоја од Вас или некоја што познавате, чии сопруг има дијагноза asthenizoospermia остана бремена природно?
Vo red e seto toa, no mi trebase samo odgovor na prasanjeto, bezrazlika kolkav e procentot, sepak vi blagodaram na iscrpniot odgovor
Како без разлика колкав е процентот? Не е исто на пр од 200 милиони сперматозоиди да се подвижни 48% и од 63 милиони да се подвижни 4%. Инаку секако дека има можност за забременување, еден сперматозоид е потребен.