Здраво девојки , нова сум овде и се надевам дека сум добредојдена Сакам да ве прашам нешто што ме мачи последниве 2 недели .. Немам редовен циклус ,пред два месеци правев хистеро и лапароскопија ,со вереникот не користиме заштита , последен циклус добив на 1ви март а ете веќе сме 26ти Април и сеуште немам добиено . Направив 3 теста и негативни се , проверив преку урина и ми рекоа пак негативно( можеби треба преку крв да проверам ) А имам мачнини, замор , спијам по цели денови , се чувствувам ептен изнемоштено , притисокот ми беше нормален но сега ми е 140 /80-90 и пулс висок 125 .. имам тахикардија и ми се случува да неможам да земам воздух , зуење на уши ...не знам што е работава но би сакала и ваше мислење па следнава недела одам на гинеколог . Поздрав
Хајј девојки. Да ве прашам за мислење. Не ми е редовна менструацијата секогаш ми доцни па така и месецов само некако подолго. Направив неколку тестови за бременост излегоа негативни. Има поминато повеќе од 2 недели од мојот последен однос. Имам закажано на гинеколог за неколку дена и сакав да ве прашам доколку станува збор за бременост дали гинекологот ќе може да открие (бидејки е некако рано според мене) или за тоа ми е потребна крвна анализа?
Мислам дека ќе може, јас отидов неколку дена од доцнење, ми потврди дека има, но не се гледаше убаво.
Појди си веднаш на лекар, високиот притисок не е добра работа посебно ако си бремена, така да ако си ке се види на ехо.
Имам закажено за во среда во New Born па ќе видиме што како .. страв ми е да не се разочарам ако е негативно а сепак ги имам сите симптоми и имам многу секрет и чешање
Здраво вака сега Имав заштитем однос и требаше да ми дојде на 13 а ми дојде на 21 април. Сега ми помина ама веќе три дена ми се гади нонстоп и одам по големо веце порадиболки во стомакот. Дали сте имале ваков проблем, да не е можеби бременост?
Zdravo na site. Se nadevam nekoj ke spodeli slicno iskustvo. Imam redovna menstruacija retko da mi zadocni den, dva. Sega mi kasni tocno dve nedeli, sabajle pravev test, negativen. Da napomenam imav mnogu stres posledniov mesec. Dali e mozno da e od stres i dali moze da ne e tocen testot posle dve nedeli od docnenjeto na mens. Fala vi
Zdravo devojki, skoro sekogas imam redovna menstruacija na 30dena, ovoj pat mi docni 7 dena i celo vreme imam bel iscedok i imav doma onie testovovi za ovulacija, i si vikam daj da vidam bas sto kje mi pokaze i eve go rezultatot. Neznam sto da mislam.. jas se mislev mozno e da sum bremena a mi pokazuva ko demek sega mi e ovulacija, sto mislite vie? nekoj sovet?
Направи тест за бременост купи после 7 дена доцнење можеш во било кое време,незнам дали тест за овулација би покажале бременост,можеби имаш доцна овулација некои можат да имат и два пати во месецот,познавам другарка има месеци два пати има овулација.
ne ni mislev deka testov za ovulacija kje mi pokaze bremenost, samo me zacudi sto testov pokaza deka sum vo ovulacija poslem kasnenje 7 dena od menstrualen ciklus.... mnogu sum zbuneta