Почекај да ти касни ден-два па направи тест, често симптомите се исти како и за добивање. Плус посигурен резултат ќе добиеш отколку сега да го направиш. Среќно
Бев денес на ехо,фала богу рече вматка е,6 недела према овулација,ама не се гледаше скоро ништо,многу е мало,то било нормално рано е многу,се гледаше само како црна точка сега за една недела пак,па се надевам дека нема веќе лоши вести да слушнам
Matna e slikata moze i da ima mnooogu bleda ama da napravis ubava cista slika za da ja vidime i nie, ako e sekako bleda so vaka matna slika sekako nema da ja vidime
Moze i da ima ama bidejki e mnooogu bleda nie ne ja gledame i jas koga pravev na 07mi den po ivf samo jas si ja gledav kolku bese bleda ama znaev deka ja ima, srekjni i cekame utre mnogu pojaka da se raduvame site
Леле не ми се верува, во првата бременост имам многу мачнини уште на почеток сега ништо не чувствувам ни гради ме болат ни ми се гади баш ништо. Дај боже да е се во ред во понеделник одам на лекар. ☺️☺️
Девојки изледа нема ништо бев на ехо нема, направив тест преку крв хормонот е 410 сега пак друг тест ептен е бледа линијата... Понеделник пак ке проверам. Во прилог слика од вториот тест.
И викаш со 410 бхцг нема ништо? Имаш позитивен тест, висока бета, што друго ти треба за почетничка потврда на бременост? На ехо, после 2 недели.