Bese na ginekolog rece oti se bilo vo red I ke I dojde za nekolku dena od stres bilo deka celo vreme misli no pak ne I doaga a oti I prv pat I se desava ne I prepisal nisto pa moze li prirodno da I dojde ili ipak mora nesto da pie
Не може ништо да пие на своја рака. Мора пак консултација со гинеколог. И нема што паника да се крева, пак нека отиде на преглед. Па и нека побара второ мислење кај друг гинеколог.
Нека направи тест па после нека оди да и дадат да испита хормони, од стрес може да доцни ама 2 месеци не верувам да е само од тоа.
Neznam bas kako da go koristam forumov izvinete sto se nanovo pisuvam no ne e imala odnosi veke godina dena znaci ne e bremenost a za hormoni neznam ginekologot ne I spomna samo na eho ja gledase I rece oti imala samo pokasna ovulacija znaci treba da si bara sama da ispita hormoni sega
Kakov ginekolog e toj se chudam najiskreno.......dzabe nie ovde da pogoduvame od shto mozhe da i docni ciklusot i onaka vlijaat mnogu faktori kako stres,cista itn...
Daa taka e se nadevam se ke bide vo red I nema da ima potreba da go smeni ps..izvinete za zamaranjeto
Што чекала два месеци нека оди на гинеколог обавезно и нека си направи тест ако имала ризичен однос од многу причини може да доцни
Здраво женски, имам едно прашање. Имавме незаштитен однос со партнерот на 12.05. Јас обично имам редовен циклус, дури подранува. Имавме однос сврши надвор, после 15тина минути имавме пак, не беше во тоалет пред тоа. Веќе ми касни 2 дена. Направив тест денес со Sure Check, негативен е. Е сега, осеќам болки во долниот дел на грбот големи (досега ми се нема случено тоа), гради болат, ми излегоа акни стандард, но не осеќам ништо друго, се осеќам како да ми треба да ми дојде за 2 недели. Бевме за Охрид, плус беше малко поладно тие денови па можно да е тоа. Незнам шо да мислам, совет?
Не си бремена. Штом немало ејакулација внатре во тебе, не си бремена. Тоа ти е на психичка база од што го мислиш. Опушти се..
Zdravo, nova sum na forumov, na 12.05 imav nezastiten odnos no ne svrsi vo mene. Mi docni 8 dena no imam neredovna menstruacija. E sega imam bolki vo jajnicite, me bolat gradite, akni, kako sto pred da mi dojde. Dali e mozno da sum bremena, dali e rano da napravam test ili da pocekam uste malku?
Утре направиси тест со прва урина, ама искрено не ми се верува да си бремена штом тој не свршил во тебе, не си прави стрес џабе, симптомите се тие ќе добиеш сигурно.
Односи во плодни денови, 6 дена до добивање..Денес од нетрпеливост направив тест Дали превртена матка може да биде проблем за забременување?