Најсериозно, јас да видам ваков тест ќе урлам од среќа хахах. Сепак рано е уште, почекај да ти задоцни за сигурно. Ти држам среќа за две дебели цртички да си видиш.
Јас дури и се расплакав.. Но, незнам дали да верувам. Бидејќи кога ќе го сликам тестот со блиц така се гледа. Јас неможам да забележам ништо. Сепак, фала. Се надевам повеќе на другиот тест .
-Јас ништо не гледам ( во живо ) Ке чекам уште 2 дена, и ќе пишам повторно. Се надевам дека ќе има нешто
Исто Фрухтест има ама што мери од 10 mIU/ml, овој гледам е од 20. Побарај тест што мери од 10. Би требало и сега да има појака црта на таков тест. Со среќа
Bas se razocarav a imam bolki vo gradite vidlivi Veni na g4aditepoduenos okolu bradavicata neznam kako se vika toa. Mozebi e rano za test sepak imam nadez
Иако е рано уште за тест, сепак и мене ми се виде мноооогу бледа втора цртичка на првиот тест. Не се разочарувај и мене така првиот тест ми беше со многу бледа, вториот негативен, па после почекав 3-4 дена и на тертиот тест ми излезе убава втора цртка бев бремена. Повтори го утре и за неколку дена пак.
Не знам зошто се измачуваш кога имаш уште 6 дена, така само си правиш стресови. Опушти се, на денот за НЕ добивање тогаш направи, до тогаш уживај, имаш уште време, рано е. Со среќа да видиш две цртки!