Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Ledenam3dena

Ledenam3dena Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2021
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    34
    Rizicen odmos imav na 17.04 vo plodding denovi na 23.04 ovulacija na 14.05 samo bledo rozevo bese na brisenje I tolku cel den nisto. E sega 15.05 pak ama malce povise mi protect ne obilno i mi traese do 17.05 I tolk6. Na 18.05 pak neli rizicen odnos. Od 15.05 pa navaka imam bolmi gradi iteceni vidlivi Venice i potemneti pupki I okolu pupkite podueno

2. Liu

Liu Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    2.503
    Кога ти беше последна менструација?

На Snowgirl25 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ledenam3dena

Се зачлени на:
    26 мај 2021
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    34
    Na 02.04 pota trebase na 07.05 mi kasnese 7-8dena I na 14.05 samo rozevo na brisenje I tolku na 15.05 malce poveke pak prokrvarev ne obilno I mi traese do 17.05 I tolku. I od 15.05 navaka imam bolmi gradi so vidlivi veni okolu bradavicite podueni mi se tie neznam kako se vika I zgolemen apetit

4. Liu

Liu Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    2.503
    Веројатно ти доцнела поради нешто и иако била оскудна мислам дека си добила на 14.05 до 17.05, и покрај крварењето ако имало нешто тестовите ќе беа позитивни. Сега зависи дали другите пати ти била редовна, јави се кај матичниот и оди на преглед. Во случај ова на 14.05 да било менструација овие денови ти е овулацијата. Ама нека те види матичниот за секој случај. :l::hug:

5. Ledenam3dena

Се зачлени на:
    26 мај 2021
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    34
    Oculacijata mi e na 21 ot den poato imam na 35 dena moze sum imala pokasna ovulacija minatiot mesec pa ke pocekam,a vo meguvreme se razbira ke rabotime. Ako ne sum bremena od minatiot mesec m8ze ovoj mesec ke bide. Ovulaciha mi e ma 06.06 pa ke vidime. Vi sekoj slucaj fala

6. Liu

Liu Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    2.503
    Jас ти ја посакувам цела среќа на светот и побрзо да се израдувате :l::hug:

7. Campanula

Campanula Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2020
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    236
    И кај мене менструацијата каснеше неколку дена и крварењето ми беше само еден ден, наредните два исцедок. Неколку дена подоцна почнаа да ме болат градите и еве уште болат.
    Поспаност, секрет и еве последниве денови столицата или ми е многу течна или запек (ама тоа пак може од многу работи да е). Читав многу имале доцна овулација и останале трудни пред менструација, па затоа ме интересираа и симптомите кога почнале да им се јавуваат. Како и да е, ќе почекаме и ќе видиме како ќе биде.

8. blablaabla

blablaabla Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2013
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    796
    i jas kako da gledam vtora linija, pocekaj uste 6 dena i napravi go povtorno i dajboze da se izraduvas (fingers)

9. Snowgirl25

Snowgirl25 Активен член

Се зачлени на:
    16 април 2021
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    52
    Se nadevam.. I ako momentalno ja smena i linijata :(:(:( Samo prvite minuti stoese taka

10. blablaabla

blablaabla Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2013
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    796
    validno e samo prvite 5 minuti taka da uzivkaj si i ocekuvaj dve crveni linii za nekokolku dena :inlove:

11. Snowgirl25

Snowgirl25 Активен член

Се зачлени на:
    16 април 2021
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    52
    Vi blagodaram na site iskreno :inlove:
    Mi znacat mnogu mislenjata..

12. Shy girl

Shy girl Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2020
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    4
    zdravo zenski moram da ve prasam nesto mi docni 3 dena, do vcera imav iscedok, stomakot i gradite mnogu me bolat, imav odnos posledno na 19ti i predhodno ednas no bez zastita no nebev vo plodni denovi i ne svrsi vo mene , vo iscekuvanjesum da me viknat na lasersko krsenje na kamen mi napravija pred nekolku nedeli dve rentgjen snimki neznam so da mislam se plasam da ne sum bremena mozi nekakov soveet

13. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.429
    Допаѓања:
    35.037
    Не свршил во тебе, не си бремена, сигурно ти касни од стрес и од тоа што треба да ти прават ласерско. А за ти биде мирна главата, за да бидеш сигурна, направи си тест, веќе ти касни и ќе ти даде точен резултат:)

На Shy girl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Shy girl

Shy girl Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2020
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    4
    fala ti mnoguu dajboze da nesum :l:

15. Angela.S8809

Angela.S8809 Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2021
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    12
    Девојки здраво на сите.. Вака..
    Породена сум царски пред 5 месеци.. Прва менс после пораѓај добив скоро после 2 месеци.. Февруари 15.. Следната ми беше на 23 март, па на 23 април и сега требеше да добијам на 22,23 но ми доцни.. Правев тест случајно да не сум останала бремена повторно случајно, затоа што се вардам нели рано е за второ, ама негативен беше утринава со првата урина.. Од кога почнав да добивам никогаш не се десило да доцни, само кога останав со првово бремена 4 дена ми задоцни и тестот беше позитивен вечерта во 11 часот.
    Јас неможам да опишам колку многу сум гладна на секоии 2 часа, неможам да се контролирам, а бев на здрава храна одкако се породив за да се вратам во нормала..што ќе најдам тоа јадам. Имам посебни желби за храна, често мокрам, напади на лошење имам доста.. И што е најбитно имам киселини многу.. Пред да дознаам за ќерка ми така претпоставував затоа што никогаш не сум имала во живот незнаев ни што е тоа..
    Денес и вчера имам вртоглавици, надболувања на стомак повремено.. Незнам што да правам, дали да почекам уште некој ден илида се јавам кај матичнава да одам на преглед да не е нешто др.. Некој совет ве молам?!..

На Li-Li му/ѝ се допаѓа ова.
  16. lawlady

lawlady Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2020
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    150
    Направи за два-три дена пак тест, можеби си имала доцна овулација па нема покажано. Ако е нагативен тогаш појди кај гинекологот нека те види, а можно е и сеуште да не ти е средена дека кратко време е поминато како си породена.

На Angela.S8809 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Marsic

Marsic Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2021
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    1.106
    Здраво ме интересира дали може да се има односи после плодните денови или треба да се стави простор 15 дена? Ви благодарам

18. Ledenam3dena

Се зачлени на:
    26 мај 2021
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    34
    Da I kaj mene stolicata e menluva ni ostanuva da si pocekame. A istio I tapi bolku mi se pojavyvaat vo Leviot jajnik

На Campanula му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Angela.S8809

Angela.S8809 Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2021
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    12
    Да ќе направам ако не ми дојде за два три дена.. Мене ми е премногу чудно затоа што и пред да забременам ми беше точно на датум, и точно 5 дена.. И откако добив после пораѓај.. Али останува да чекам па ќе видиме.. Ти благодарам

20. Li-Li

Li-Li Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    356
    Ова како мене да ме опишуваш. Бебе е 4+++. Се породив царски исто како тебе. Сакам уште едно бебе, но мислам дека е е рано. Сама си го чувам, сопругот по 14 саати на работа и немам никаква помош. Сеуште не ми доцни ама се надевам ќе добијам.:D:lol: