А можно е да сум бремена а да не покажува на тест? А на ехо денес се виде точкичка.. Никако не ми е сфатливо.. Ќе одам понеделник да.
Здраво, на 15.05 имав секс секако со заштита, на 25.05 требаше да добијам менструација, но еве ми доцни веќе неколку денови и тоа често се случува. Вечерва повторно имав секс со заштита но дечкото ми испаничи мислеше дека се скинал кондомот но ми рече само ми се причини, го извади кондомот и јас колку што проверив не беше скинат се си беше нормално. Ме загрижува тоа да не не сум проверила убаво дали е скинат бидејќи кога отивод дома бев во тоалет и во мокрачата имаше некој секрет кој ми делуваше како сперма или тоа можеби е секрет од мене? Ве молам за мислење.
мамички тестов е валиден точен така? емоциии паники дсли е се во ред,утре одам на гинеколог да видам.некако неверно мие
Мислам дека ако си имала доцна овулација е можно, ама пак не буни тоа што го видел зошто е уште премногу рано за да се види на ехо.
Ми касни скоро 3 дена, симптоми немам никакви, вчера правев тест-негативен е. Дали е можно тестот да покажува негативен а да има бременост?
3 дена и не е којзнае колкаво доцнење а причини за тоа има 100 така да рилекс малце колку повеќе мислиш, се стресираш, толку повеќе ќе ти касни.
Ме става во мисла тоа што секогаш два-три дена пред да добијам ме болат градите и стомакот малку, сега и ми касни и ништо не ме боли