Јас гледам едно многу мноогу бледа цртка. Многу рано ги правиш тестовите, почекај барем уште 3 дена и прави пак. Вака само стресови си правиш. Со лесно
Според тоа што претходно имаше пишано мислев утре треба да не добиеш, како и да е мислам дека има бременост, јас ја гледам цртата
Според апликацијава на тел требаше вчера да добијам(на 25 ден), ама јас сама дадов уште 2 дена затоа што многу ретко добивам и на 27 ден. -Инаку да надополнам воопшто тестовите не ми прават стрес,баш ми е занимација. И секако сакам да имам слики од најбледа до темно црвена боја. Се надевам дека се ке биде во ред.
На оваа слика ми е како недосушен и малку разлеан . Направи вечер пак штом секако ти се занимација(мене ми беа и тоа каква ) почекај да се досуши и сликни пак . Мене ми се гледа бледа сенка од линија ама ми е малку разлеан .
Не. Утрово и го пратив тестот на матичната, со еден ден доцнење рече најдобро до четврток или петок да почекаме.. Дали е во право.. ?
Почекај уште неколку дена. Јас кога проверував исто ми рекоа да почекам. Мене ми доцнеше околу 10 дена додека ми текна да направам тест
Да можеби убаво вика, само што нас не не фаќа место и не можеме да се стрпиме. И мене така ми рече Јас имам 2 негативни тестови ама уште не добивам. Лудило
Здраво девојки ми доцни 2 дена и направив тест излезе негативен дали да почекам уште некој ден да направам уште еден тест? Обично добивам на 26-28ми ден немам никакви симптоми а никогаш не ми каснела толку многу
И јас ни сама незнам зошто не ме држи место. Нема да ми биде прва бременост па толку што сум возбудена. Ајде да се надеваме дека нема да добиеме
На иста мака сум Неколку дена по ред правам тестови 2 невалидни и 2 негативни. Според логика ако има нешто би биле позитивни макар и со најбледа црта амаааа праксата вика дека на многу жени не им покажало одма позитивен, а биле трудни.
За првото кога бев трудна ми покажа позитивен од првиот ден доцнење а сега 2дена доцни и ништо ќе почекам уште 2-3дена ако не ми дојди уште еден ќе правам
Здраво девојки нова сум овде на 29.05 ја изгубив невиноста но немавме за жал заштита тој немаше мастурбурано 2/3 дена, пред сексот имавме други односи истиот ден знаете на што мислам на односите кои доведуваат до секс. Сексот траеше многу кратко бидејќи се плашевме да не сврши околу 2 минути можеби и помалце, тој не сврши но се плашам од предсемената течност за од која велат дека може да се забремени. Ми треба ваше мислење, што да правам?
Здраво. На 12.05 ми е последната менс. од тогаш па до ден денес работиме на бебе. Од 22.05 почнуваат како млаки болки во јајниците пецкање по некогаш и болка млака во стомакот и млака болка во пупките како и денес остипација(запек). Сабајле правев тест беше негативен со 1 цртка темно црвена а следниот период ми е на 10.06 ваше мислење?
ептенн рано си го правела тестот.10 дена пред циклус не би ти покажал бременост.Болките и симптомите ти се од овулуција.