Не знам што се случи, го нема твојот коментар. Ако ме прашуваш мене уште не сум добила, денес 4 ден како ми касни. Вчера пак правев тест и пак негативен Инаку денес ми отече стомакот, понекогаш осеќам како да ќе добијам
Да. Но по грешка го избишав. И јас пак го имам истиот тест и мислам дека ке добијам сигурно. Секој момент
Дами мене ми заврши, но градите сеуште ме болат, имав нормална менструација, но сеуште сум подуена. Минатиот месец на плодни денови имавме, не верувам дека сум останала бремена, но некако безвеза се осеќам, штрекнувања у јајник, дали можеби на некој му се десило да добил а притоа бременост да имало, не велам за имплантациско но за менструално..
Ne si ja maci dusata bespotrebno, cim si dobila sega spremi se za sleden mesec pa cekame na pozitiven rezultat
Дали некој ќе може да ми каже како изгледа имплантациско? На 15.05 имав секс со заштита на 26.05 требаше да добијам но еве веќе ми касни 7 дена (некогаш добивам точно на денот, а некогаш ми доцни дури и по 10 до 12 дена) исто и на 29.05 имавме секс со заштита, 3 дена имам болки во долниот дел од стомакот и вчера и денес имам некој розево-кафеав секрет. Дали тоа е дека ќе добијам или можи да е нешто друго во прашање, се плашам бидејќи дечко ми мислеше дека се скинал кондомот но колку што проверивме и двата пати се беше во ред.
Ви благодарааам Исплашена сум малку зошто не се чувствувам воопшто добро, многу ме боли грлото и немам воопшто енергија, се надевам ќе биде се во ред. Не сакам да се радувам сеуште многу, зашто веќе имав една биохемиска. Ве бакнувам, ме утешивте малку
Со среќа, ќе биде се во ред одмарај, за грлото цеди лимони и прави гаргара со хималајска сол и млака вода неколку пати во денот <3 со лесно бременоста
Здраво девојки. Денес имавме односи и 2 пати му се испушти малку(надвор од мене) и двата пати после тоа 'испуштање' продолживме. Потенцијални шанси за бременост? И кога би било најдобро да направам тест?