Дали при секс треба да му е извадена главичката надвор ? Дали има врска тоа за побрзо забременување или не? Некогаш му е извадена главичката некогаш не?
Дали нагони за повраќање( само навечер) и чудни болки у јајници матка стомак појма неам кај се, се знаци на бременост? И дали може да се јават толку рано? (Ако сум трудна би била негде 4 недели, се надевам дека не сум, само што се породив пред два ипол месеци....)
Овулација ми беше на 25ти, циклус треба да добијам накај 8ми освен ако не ми подрани... бидејки ми е вака веќе недела дена.. ти благодарам
Честитки од До крај да си истераш и со лесно. Без стрес, само насмевки, течности, витамини и повеќе одмор
Исто сме со симптомиве, а мене веќе ми касни, ама уште си дремам и чекам, ми викаат можело да е нередовно....
А јас чекам да заврши ова моево што се чистам уште и едвајчекам да добијам а инаку после породување со малиот добив после 5 месеци иако го доев, наредниот месец ништо, како вас се јадев себеси, наредниот месец оп вештерка дојде
Дали некоја од вас има добиено позитивен тест 5 дена пред добивање? Знам дека е рано ама место не ме држи веќе, никако не ми поминуваат деновите...
Не сум праела, сега треба да добијам накај 8ми па ќе видиме, инаку се плашам да направам тест, многу ми е страв.... @thelittle17 белким не сме..... не знам што да кажам човече, ти направи ли тест? Штом ти касни провери, јас имам фора уште некој ден јахах
Ти благодарам миличкаа за одмор баш немам време работам 9 саати дневно, ама ќе правиме се што треба само да биде се во ред
И јас така се надевам, одолговлекувам за тест ама кај и да е ќе правам, не ме држи место веќе.. @Iva Mitrevski
Zdravo devojki na 28 maj primav obvitrele inekcija. I imam cudni custva na nadiganje pospanost umor mnogu i belo pranje sto moze da znaci toa . A imav na 11 maj posledna menstruacija i na 17 den od menestruacija primav ovitrele inekcija sto mislite koga za test j dali nekoj imal vakvi cudni custva
Случајно ја отворив темава, ама имало што да видам. Честитки мила! Најлесна како песна бременост да си имаш! Гали мешенце и уживај! ❤️
Па мислам дека веќе утре можеш да се тестираш. Мене најпрвите симптоми ми беа умор-поспаност, ме чешаа брадавиците, главоболка, многу ждригав, дури и носот ми течеше 1 ден се преплашив да не е корона хаха и имав бел густ исцедок.