Дали гледате линија??? Во првите 5 минути немаше ништо и кога тргнав да го ставам во најлончето каде ги чувам сите направени тестови (ги чуваме за сликање кога ќе останам бремена ) видов линија. Нуту еден досега ми нема покажано втора линија безразлика после колку време и да сум го гледала. Овој е од тие касетите по 50 денари и никаде не можам да најдам колку е осетлив, не пишува на паковчето а и на интернет не најдов. Кажете ми кој е најосетлив да го земам и да го нашравам утре со првата. Денес ми е 10 дена после овулација.
Линија нема, ама сéуште е рано. Најсигурно, 14 дена по овулација, ако можеш да издржиш толку . Со среќа!
Jas mislam deka e pozitiven bidejki gledam bleda crtka, me buni samo toa shto e celo pozolteno zosto samo ovoj mesec e takvo? Eve i da e stoeno malku vreme i drugite se stoeni pa si se belicki, i kaj mene vaka se napravi na eden test, jas bi ti sovetuvala da odis da zemes od tie za rano otkrivanje shto se mnogu senzitivnite za bilo koj period od denot i da go napravis sega da ne si ja machish dushata do utre so neizvesnost. Toj mislam deka ke pokaze ako ima nesto
Вчера бев дехидеирана, многу малку вода пиев и сабајле мочката ми беше скоро портокалова, а претходни пати ми е нормална, бледо жолта. Мислам дека е од тоа. Ќе одам сега да купам ама не знам каков да земам, кој е најдобар?
Jas neznam tamu koj gi ima mislam toj shure check ili kako god da se vika pokazuva duri i porano i mislam deka e za rano otkrivanje vo bilo koj period od denot, nemora nautro, no najdobro prasajte si vo apteka. Chekame ubavi vesti, srekjno!
Иста бев минатата недела, премногу умор и поспаност и во вторникот правев корона тест кога излегов негативна направив тест за бременост и тоа било причината. Белото прање не ми ни престана по овулацијата, и сеуште го имам. Прави тест, со среќа
Мене шурчек ми покажа бледа линија 10тина дена после однос, и 4,5 дена пред терминот на циклус... пробај со него, се праи во било кој дел од денот
Почекај малку еве моето беше вакво Па пак правев после 5 дена од терминот кога требаше да добијам и беа две полни
I mojot ne se dolovuvase na slika hahahah shtom ti si ja gledas toa e toa uzivaj si i raduvaj se, utre ke se gleda malku poveke za 2-3 dena veke ke moze i nie da ja vidime
Женски што мислите, пријателка е бремена по задна менструација 7 и пол недели. Била на прв преглед и Др рекол дека не му се допаѓа, било мало а и немало срцева а. Ја пратил да прави бета преку крв денес, рез е околу 20.000 што рекол одговара меѓу 7 и 9 недели. Да повтори во понеделник пак дали ќе расте. Јас 2 пати имам такво лошо искуство и не би сакала никој друг да има. Постои надеж за нејзината ситуација? Некако да ја утешам со некој пример, затоа што тоа не сум јас
Da ama ovulacija na 28 imav a doktorkata mi rece nakaj 25 da napravam a nestrapliva sum bidejki hccg inekcija primiv
Ти благодарам многуу Да ти кажам искрено ни јас не знам точно цела недела си мислев дека се симптоми на корона и за тоа не ги анализирав толку како за бременост. 3-4 дена некаде пред да добијам осеќав толку многу премореност мислев ќе заспијам додека се движам. До душа уште сум преуморена и многу ми се спие. Некои поизразени симптоми немам, не ме болат градите воопшто. Денес, на еден ден доцнење чувствувам ептен слаби менструални болки, почнав да се плашам да не добијам, и некако како постојано да сум мокра доле @blablaabla сега го видов твоето мислење, еве пишав и за градите тука. Инаку секогаш ме болеа градите 4-5 дена пред да добијам, сега воопшто немам болка, дури и на допир