Abre me iznasmea ti kako da pravish istrazuvanke koj test kakov kvalitet ima i kolku pokazuva hahah znaci imas bleda crtka, 99 posto ti e pozitiven testot, ke chekame sega da dojde denot za da vidime beta kolkava e i da se raduvame, uste 100 da napravis vaka ke bide, ajde raduvaj se malku ima nadez
Важен датум ни е денес затоа сакав да видам дали има нешто и да го израдувам дм ама сепак ќе си почекам. Фала ти за мислењето
Позитивни ти се тестовите сега ти ги гледав Јас на твое место би продолжила да си правам тест секој ден ке ја следиш прогресијата на линијата Да се вратам на главното-рана бременост според мене .
Не ми го мати умов ќе ме банкротираш вака а што убаво си решив да не правам поќе тестови, сега јанза ќе ме јаде пак хахахаха Џст кидинг дај боже да е како што гледаш ама немам храброст да направам следен, бар не до денот или пред него.
Здраво девојки Јас еве трет месец сум на кломифен и заменска прегнил ама ни доцни три дена направив тест ништо незнам дали е рано дали да почекам инаку имам благи болки во стомакот како пмс
па ако ти кажам дека направив преку пеесет теста(сабајле-вечер) во првата бременост (откако добив позитивен мислам тоа претходно не го ни рачунам ) . А здравје кога ќе почнеме да пробуваме за бебо бр.2 планирам истото да го правам .Мајка ми ме зафркаваше дека сум ги потпрела тој месец апреките. Шала настрана 99% сум сигурна дека си бременка
Тестот не ти бил досушен кога си го сликала. Немаш почекано доволно време. Се додека има розево разлеано значи е недосушен .
Донација за придонеси да поминат Се мислам ја да ги порачам едни од али 50 парчиња, вака не ми се исплаќа, сензитивниве се 250 а овие простиве доцна кажуваат Ајде за 2 дена ќе пишам, еден тест ми е останат и како очиве го чувам Pee on a stick addict сме изгледа