Исто и јас се чувствував после првиот обид. Третиот ден после односот правев тест Најверојатно е на психичка база
Имав и јас болки како за добивање, ама па не ми изостануваа другите симптоми како болни гради, поддуеност, констипација, замор... Ако си бремена тоа е нормално, се шири матката.
Ние со мм во еден месец пробавме 3 пати....јас останав бремена тој месец,е сега дали е било од првиот,вториот или третиот пат не знам.....бидејки паузата мегу пробувањата беа два дена...
Јас забременив два пати од прва. Штом ти завршила менструацијата пред 10 дена сега најверојатно си во овулација каде што шансите за бременост се најголеми. Тест за бременост се прави кога ќе ти доцни или најрано 2 недели после однос
Направив селф клиар сега, негативен е Можно е да беше биохемиска бременост? На 4 теста имав втора бледа линија
Немој да се лутиш, немам лоша намера, не сакам да те навредам или повредам, ама уште од старт 90% бев сигурна дека не си бремена, бидејќи на сите тестови втората цртка скоро и да ја немаше, се мачев да видам некоја сенка, а мислам дека првите тестови ги читаше по истекот на времето за читање на резултатот. Обично при бременост кога се тестираме од ден на ден интензитетот на црвената линија е поизразен бидејќи и самата бета расте. Ти се тестираше прерано за да покаже тестот било што. Симптомите за бременост се тие, ама исти се и за пмс. Јас најдобронамерно те советувам следен пат да бидеш трпелива и тест да правиш по изостанокот на менструацијата. Немој да си правиш стресови без потреба, воедно кога ќе бидеш бремена - ќе знаеш, ние жените имаме страшна интуиција и сите ќе бидеме мајки еден ден
На првиот само се појави после 10 димути, на другите одма се гледаше втора линија ама не потемнуваше, сите дена беше истата и на крај ја снема. Од ептен изразени пмс симптоми овој месец немам ништо освен вчера малку стомакот што ме болеше. Ниту болни гради ниту болки во грбот, не сум нервозна.. и тоа ме зачуди дека ептен се познавам каква сум пред добивање. Еве денес треба да добијам, со години добивам одма штом станам сабајле, денес нема ништо. Како и да е... повеќе среќа следниот месец. Два беа само шурчек, другите се би сејф, селг клиар и некој рандом од аптека не се сеќавам како се викаа.
Имаше бледа линија и тоа убаво видлива а лажна бледа линија не постои .. Ништо чудно да е во прашање биохемиска а стварно исчекував да израдуваш со појака втора цртичка деновиве . Многу ми е жал .Ти држам среќа за следниот циклус
Devojki aj ve molam za pomos. 20 den od ciklus mi e. Neredovna menstruacija, pijam metformin i elova veke 2 meseci, pocna da se regurila menstruacijata. Sega ovie denovi imam gadenje, krkorenje vo crevata, gasovi, malaksanost, a i cel da spiam nemam maka. Ne znam koga mi bea plodni denovi oti so apcinjata pocna ciklusot da se sreduva. Ve molam za mislejne od sto moze da mi e ova sto mi se slucuva. Vi blagodaram, ubav den. P. S. Rabotime na bebe, no neli e seuste e rano za bilo kakov
Јас некогаш така се чуствувам пред добивање, а бидејќи и ние се обидуваме за бебе до сега за жал се тоа ми биле симптоми пред менструација. А и периодов времево е мн променливо па некогаш така се чуствувам и од него. Но бидејќи по се прочитано тоа може да се и симптоми за бременост, нема друго него да почекаш термин за добивање па ако ти задоцни да направиш тест. Ти посакувам две цртички
Невалиден. Убав е тој тест ми се чини дека е self clear, ако можеш купи си пак од истиот, само внимавај на рокот на тестот. Уклучи си штоперица на телефон за попрецизно да го направиш и потоа да го прочиташ резултатот.
Ми доцни еден ден, требаше вчера да добијам. Сите симптоми што ги имав, како зголемен густ бел секрет, вртоглавици, и вчера што ме боцкаше едниот јајник ко да исчезнаа. Денес само на момент ме заболеа градите, и осетив болка во долниот дел на стомакот. Вагината ја чувствувам влажна скоро цело време и се си мислам дека сум добила, но не. Знам дека џабе пишувам овде и треба да направам тест, но сметам дека е уште рано, зошто мене некогаш и онака ми доцнело, ми доаѓало наредниот ден, или некогаш со 2-3 дена доцнење, максимумот ми бил 4 дена еднаш. Не знам дали да почекам бар уште ден-два, да не купувам тест за џабе, а за симптомиве не знам што би рекла..