Zdravo devojki.. Imma prasanje.. So maz mi probuvame da zabremenime i ovoj mesec imavme odnosi na 27mi.. Posleden ciklus mi bese na 24ti.. imam redoven ciklus na 24-25 dena dobivam.. Mi docni vekje 3 dena.. Nemam nikakvi posebni simptomi, osven mali grcevi vo stomak.. Dali nekoj ima slicno nesto iskuseno.. Po sekako ke napravam test do 5ti den ako ne dobijam, i plan da zakazam na ginekolog.. No sakav da se sovetuvam so vas..
@fana taka i si mislev, mozebi mi e strav od razocaruvanjeto ako e negative.. No sekako ke moram da se prestrasam i da proveram
Zdravo devojki pak jas hah sakav da prasam nesto pred edna nedela lecev urinarna infekcija i piev antibiotici nolicin i spazmeks e sega neznam dali trebase da dobiam vcera ili za 3 dena mozno e od toa da docni? Imam simpotmi za pms bolni gradi i bolki vo stomakot odnosi imav na 06.06 neplodni denovi nezastiteni no ejkulacijata se sluci nadvor oralno si svrsi a posle polovina cas pak imavme oralen pa urinirase i prodolzive bez zastita se nadevam nema mesto za panika taka?
Последен однос 26ти февруари 9ти март ми дојде менс без доцнење Потоа ми дојде порано на 6ти април Мај ми доцнеше 5 дена И сега јуни ми доцни веќе 5 дена и немам никакви симптоми дека ќе ми дојде Знам дека некои жени добиваат менс неколку месеци а некои и цела бременост Кое е вашето мислење дали е можна бременост?
Најпрво менструација во бременост не постои, тоа е крварење кое треба да биде третирано од доктор. Штом си добивала предходните месеци не си била бремена без разлика дали ти доцнело или не. Ако пробувате за бебче постои голема можност, штом ти доцни 5 дена направи си тест, ќе покаже вистински резултат. Со среќа
Не си бремена ако последен однос ти бил во февруари. Ти доцни од нешто друго, не би било лошо да посетиш гинеколог.
Ne ne sakav da kazam od koga svrsi nadvor posle polovina cas imavme oralen potoa urinirase i povtorno prodolzivme bez zastita i zatoa prasav hah
Pa ne svrsi vo mene voa toa sum sigurna a i so urinata neli se isfrlaat spermatozoidite sto ostanale i imam pms simptomi
Девојки,да ве известам,се сеќавате сигурно на мојот случај,за жал денеска ми направија киретажа,не успеа бебушот да се избори 11 недела веќе со маки фати,ама здравје,што е Господ никој не е.. Поздрав