Девојки на 13ти Јуни имавме незаштитен иднос во плодни денови со мм сврши во мене се обидуваме за бебенце,но еве веке 5дена имам константни болки во долниот дел на стомакот знам дека е рано за тест но дали знаете од што можи да бидат болките? И дали можам да направам тест 8-10ден од зачнувањето
Најрано 14 дена од ризичниот однос и тоа е прашање и тогаш дали ќе покаже зс е многу рано. Јас направив 15 ден (ама имав инсеминација) и имав ептен бледа бледа линија. Да направев порано ќе беше негативен. Опушти се и почекај да помине некое време За било какви симптоми е сеуште рано, така да болките може да бидат од нешто друго, настинка...Ти посакувам позитивен тест
Епа користете си заштита ако не сакате бременост. Исто така постојат спирали, контрацептивни апчиња....
Рано е, чекај да ти задоцни или на денот кога треба да не-добиеш. Најубаво ако можеш да си почекаш 5-6 дена да ти доцни ќе ти покаже најверодостоен резултат.
Девојки ќе почнам досадна да ви станувам.. значи уште 5 дена до менс секогаш ми е точна, денес пред 3 часа на бришач 2 точки црвени имав сега нема ништо. Што можи да биде
Дали е можно да имаш циста? Јас од циста имав така болки а и мислам дека е можно(дај боже да е тоа) болкуте да се од вгнездување или е рано не знам и јас точно.. ти посакивам позитивен тест.. јас на 23 треба да Не добијам
Zdravo. Dali posle mokrenje na maskoto na rakata moze da mu ostane sperma. T.e dali se laci sperma pri mokrenje i dali posti sanasa za bremenost ako posle so rakata posle mokrenjeto ja trie vaginata?
Ехеее, да беше вака по 14 деца сите ќе имавме... муабетов ако се пипал некој и у автобус,па се фати за шипката дали сум трудна.... Дајте бе луѓе прочитајте по нешто...
И во друга тема пишав неодамна, како бе така се еб*ете, а основни познавања немате, мене не ми е јасно? Имате ли било каква сексуална едукација, знаете ли како се зачнуваат деца?
Ми престанаја болките само 5дена ми траеја може да беше заради вгнездувањето сега имам болку али не константни и траат само неколку минути се надевам на позитивен тест но многу сум нестрплива се надевам и кај тебе ќе има позитивен тест
Јас душо едвај издржав денес тест да не направам, се ндевам деќа ќе дочекам до четврток барем еден ден да ми касни.. со среќа чекам да ме известиш